به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بابایی در دیدار با مدیر کل و کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان قم، تصریح کرد: گیلان با داشتن 16 شهرستان و بیش از دو میلیون و 400 هزار نفر جمعیت در حال حاضر از 123 هزار ورزشکار سازمان یافته برخوردار است.
وی ادامه داد: در حال حاضر گیلان یکی از سه قطب ورزش قهرمانی کشور است که ورزشکاران مستعد و توانمند آن در رشته هایی نظیر کشتی، بدمینتون، قایقرانی، فوتبال، هاکی و چندین رشته ورزشی دیگر در میادین مختلف داخلی و برون مرزی افتخار آفرینی می کنند.
مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان افزود: در واقع 10 رشته ورزشی از بین تمام رشته های ورزشی فعال در گیلان اولویت اول کسب مدال از مسابقات کشوری و برون مرزی محسوب می شوند و این مهم سبب شده است تا افتخارات متنوعی نصیب مردم و مسئولان ورزش دوست گیلان شود.
وی یاد آور شد: در حال حاضر سرانه فضاهای ورزشی استان گیلان 50 سانتیمتر مربع است و در زمینه های مختلف شاهد پیشرفت های چشمگیری در ورزش گیلان هستیم، پیشرفتی که با تلاش بیش از 130 کارمند پر تلاش این اداره کل می تواند تداوم داشته باشد.
بابایی با اشاره به وضعیت عمرانی ورزش گیلان، عنوان داشت: در شرایط فعلی 78 پروژه در دست اجرای ورزشی در گیلان وجود دارد که این نشان از تحولی عظیم و گامی بلند در راستای افزایش سرانه فضاهای ورزشی گیلان است.
وی بیان کرد: پتانسیل و ظرفیت بسیار بالایی در ورزش گیلان وجود دارد، از جنبه های مختلف با همکاری و همدلی خوبی که در بین مسئولان استان گیلان با اداره کل ورزش و جوانان وجود دارد، اتفاقات خوبی در ورزش گیلان رخ داده و قطعا تلاش می کنیم این تعامل برای تداوم پیشرفت ورزش گیلان ادامه یابد.
مدیر کل ورزش و جوانان گیلان از تعامل بسیار خوب این اداره کل با استانداری گیلان خبر داد و ابراز داشت: در تعامل با استاندار و مسئولان ورزش دوست گیلان هدف ما این است که گیلان را به قطب اول ورزش کشور تبدیل کنیم.
وی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از 446 باشگاه ورزشی در استان و 79 تیم در لیگ های ورزش کشور در رشته های گوناگون فعالیت می کنند و در فوتبال شش تیم در لیگ های برتر، دسته اول و دسته دوم نماینده گیلان هستند، اتفاق مهمی که نشان از ظرفیت غنی ورزش گیلان است.
گفتنی است: محمد بابایی معاون اسبق اداره کل تربیت بدنی استان قم از روز بیست و هشتم آبان ماه با حکم رسمی محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان کشورمان به عنوان مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان منصوب شد و بعد از 17 سال استان گیلان را از یک مدیر ورزشی بومی برخوردار کرد.
قم- خبرگزاری مهر: مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان گفت: گیلان یکی از سه قطب ورزش قهرمانی کشور است.
کد مطلب 1475539


نظر شما