۱۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۹:۳۸

مهرداد اولادی:

شرمنده هواداران پرسپولیس شدیم/ اسیر ضدحملات استقلال شدیم

شرمنده هواداران پرسپولیس شدیم/ اسیر ضدحملات استقلال شدیم

مهرداد اولادی با بیان اینکه با این شکست مقابل هوادارانمان شرمنده شدیم، گفت: استقلالی ها بر روی ضد حملات خود توانستند به پیروزی برسند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهاجم تیم  فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: بازی بسیار خوبی بود اما باز هم ما شرمنده هواداران شدیم و نتوانستیم مقابل دیدگان تماشاگران خود به پیروزی برسیم.

وی در ادامه افزود: همه دیدند که پس از گل اولی که استقلال به ما زد ما به روی دروازه این تیم هجوم آوردیم اما متاسفانه اسیر ضد حملات این تیم شدیم و دو گل دیگر دریافت کردیم.

مهرداد اولادی اظهار امیدواری کرد که در آینده شرایط این تیم به گونه ای شود که این تیم هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ فنی بتواند دیدارهای خود را با پیروزی پشت سر بگذارد.

مهاجم تیم پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: 90 دقیقه مقابل استقلال بسیار خوب ظاهر شدیم و اگر از موقعیت هایمان به نحو احسن استفاده می کردیم در پایان این دیدار شرمنده هوادارانمان نمی شدیم.

کد خبر 1479164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha