به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله باریک بین عصر شنبه در همایش ائمه جمعه استان و روسای آموزش و پرورش مناطق 14 گانه که در محل دفتر امام جمعه خرمدشت برگزار شد، اظهارداشت: باید از امام حسین(ع) و یاران باوفایش درس آزادگی را فرا گیریم و در زندگی به کار بندیم.
وی افزود: موفقیت فرزندان کشور در کنترل هواپیمای جاسوسی آمریکا بیانگر توانمندی نیروهای نظامی و دانشمندان جوان است که با لطف الهی به دست آمده است.
آیت الله باریک بین تصریح کرد: این موفقیت به دنیا نشان داد که نظام برآمده از خون شهدا می تواند در مقابل هر گونه توطئه دشمن ایستادگی کند و به پیروزی برسد.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین تصریح کرد: این موفقیت موجب بهت و حیرت جهانیان شده و وحشت عجیبی در بین آنها ایجاد کرده است.
وی یادآور شد: متخصصان این عملیات غرورآفرین توانمندی هدایت این هواپیمای مدرن و پیشرفته را به دست گرفته اند و این پیروزی در رسانه های غربی بازتاب گسترده ای داشته و برگ دیگری بر افتخارات کشور افزوده است.
در ابتدای این همایش حجت الاسلام فرهاد سماواتی امام جمعه بخش خرمدشت در خصوص برگزاری مراسم سوگواری سالار شهیدان مطالبی بیان کرد و گفت: خوشبختانه مردم ولایت مدار این بخش همانند سالهای گذشته با حضور گسترده در مراسم عزادارای عشق و ارادت خود به اهل بیت را نشان دادند و روحانیون و سخنرانان نیز بخوبی اهداف قیام عاشورا را برای مردم تبیین کردند.
سپس حجت الاسلام محمد تقی بهبودی مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان قزوین ضمن تشکر از نمایندگان مجلس در کاهش روابط سیاسی با انگلیس اظهارداشت: این حرکت بیانگر نگاه انقلابی نمایندگان و صیانت از ارزشهاست.
وی از همکاری وعاظ و روحانیون در برگزاری باشکوه مراسم عزاداری ایام محرم تقدیر کرد.
در پایان این همایش جعفر حبیبی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در خصوص طرح مرجع شناسی دانش آموزان مطالبی ربیان کرد و گفت: این طرح برای دومین سال متوالی است که اجرا می شود که با همکاری خوب ائمه جمعه استان و مدیران و مربیان آموزش و پرورش با موفقیت اجرا شده است.
وی افزود: دستیابی به رشد و کمال و سعادت تنها در پرتو علم و عمل به دستورات دینی و رهنمودهای اسلامی و حرکت در مسیر صراط روشن شکل می گیرد.


نظر شما