پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۳۳

در کارگروه پسماند تاکید شد/

ساماندهی پسماندهای" بی فنیل پلی کلره" در لرستان ضروری است

ساماندهی پسماندهای" بی فنیل پلی کلره" در لرستان ضروری است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان لرستان بر ضرورت ساماندهی پسماندهای" بی فنیل پلی کلره" در لرستان به عنوان پسماندهای پرخطر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین بازگیر پیش از ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه مدیریت پسماندهای استان لرستان با تاکید بر ضرورت ساماندهی پسماندهای" بی فنیلهای پلی کلره" در استان لرستان اظهار داشت: این پسماندها در ترانسفورماتورها، خازنها و برخی تاسیسات الکتریکی کارخانه ها وجود دارد که موجب تاثیرات بسیار سوء در محیط زیست می شوند.

وی با بیان اینکه این پسماندها طبق قانون مدیریت پسماند جز, پسماندهای ویژه محسوب می شوند عنوان کرد: ساماندهی این پسماندها نیازمند تصویب در کارگروه مدیریت پسماندهای استان است.

مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان لرستان به زمانبندی یک ساله برای اجرای این طرح اشاره کرد و ادامه داد: اجرای این طرح در قالب 11 مرحله خواهد بود.

بازگیر با اشاره به مراحل اجرای طرح ساماندهی این پسماندهای خطرناک در استان لرستان بیان داشت: تهیه بانک اطلاعاتی و شناسایی دستگاههای اجرایی که این پسماندها را دارند یکی از مراحل این طرح است.

وی اطلاع رسانی به دستگاههای اجرایی، میزان و موقعیت این پسماندها، تعیین غلظت، برچسب گذاری توسط واحدهای خدماتی امحا کننده و در نهایت برنامه اجرایی و پایش مستمر را از دیگر مراحل اجرای طرح ساماندهی پسماندهای "بی فنیلهای پلی کلره" در استان برشمرد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان لرستان افزود: گزارش عملکرد استانی و ملی این طرح در نهایت به مراجع بین المللی کنوانسیون "بازل و استکهلم" ارائه خواهد شد.

بازگیر با تاکید بر ضرورت ساماندهی این پسماندها در استان لرستان گفت: متاسفانه این موضوع تا کنون از نگاه همه در استان مغفول مانده است.

وی با بیان اینکه این پسماندهای خطرناک تاثیر بسیار سوء در محیط زیست و سلامتی شهروندان خواهد داشت افزود: باید این موضوع با تصویب در کارگروه مدیریت پسماندهای استان و اجرای برنامه زمانبندی شده در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 1481516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha