به گزارش خبرنگار مهر، ولی کریمی عصر دوشنبه در جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی شهرستان پارس آباد اظهار داشت: اداره منابع طبیعی باید در کوتاه ترین زمان ممکن موضوع را در دستور کار قرار دهد تا به این عرصه بیش از این آسیبی وارد نشود.
وی با هشدار به متجاوزین و تخریب کنندگان اراضی طبیعی این شهرستان اضافه کرد: با سوء استفاده کنندگان و منفعت طلبان و ساخت وسازهای بی رویه وغیر قانونی در حاشیه منابع طبیعی و اراضی ملی به شدت برخورد خواهد شد.
فرماندار پارس آباد درمورد ساخت وسازهای بی رویه درمناطق مربوط به عرصه های ملی اضافه کرد: دستگاه های اجرایی فرد یا افرادی را که در این مناطق به ساخت و ساز غیرمجاز مبادرت می کنند، برخورد جدی و به دستگاه قضایی معرفی کنند.
وی تصریح کرد: در این راستا باید دستگاه های اجرایی از صدور هرگونه مجوز انشعابات قبل از صدور مجوز تغییر کاربری اراضی کشاورزی خودداری و ادارات ثبت نیز برای صدور سند اراضی دقت کنند.
کریمی با بیان اینکه اداره منابع طبیعی به تنهایی قادر به حفاظت از امور اراضی نیست، نعامل و هماهنگی تمام نهادهای اجرایی بویژه دستگاه ها قضایی شهرستان را خواستار شد.
نظر شما