پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۵۳

محققیان:

خدمات الکترونیک بسیاری از مشکلات ترافیکی را مرتفع می کند

خدمات الکترونیک بسیاری از مشکلات ترافیکی را مرتفع می کند

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان گفت: رفع بسیاری از مشکلات و معضلات کنونی کشور نظیر ترافیک، آلودگی هوا و یا کمبود انرژی در گرو بهره گیری از خدمات الکترونیک است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رسول محققیان اظهار داشت: نمایشگاه زمینه‌ای بسیار مهیا و اثرگذار به منظور فرهنگسازی و اطلاع‌رسانی عملکردها و خدمات قابل ارائه در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و از این رو می‌توان از این فرصت برای جهت‌دهی رفتارهای مردمی و سوق دادن آنان به سمت استفاده بیشتر از خدمات الکترونیک استفاده کرد. 

وی ادامه داد: از آنجا که رفع بسیاری از مشکلات و معضلات کنونی کشور نظیر ترافیک، آلودگی هوا و یا کمبود انرژی را می‌توان از طریق خدمات الکترونیک حل کرد، باید زمینه آشنایی هر چه بیشتر آنان با این خدمات و نیز رویارویی آنان با آخرین دستاوردهای این عرصه را فراهم ساخت. 

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان اضافه کرد: هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کامپیوتر و اتوماسیون اداری (اتوکام 2011) با چنین هدفی برگزار می‌شود و از آنجا که این نمایشگاه هرساله با استقبال فراوان بازدیدکنندگان متخصص و خانواده‌ها، مدارس و دانشجویان روبه رو می‌شود و می‌توان به جنبه‌های اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی آن بسیار امیدوار بود. 

وی تبدیل شدن عنوان این نمایشگاه به برند اتوکام در ذهن متخصصان و کارشناسان امر را دلیلی بر استمرار حرکتها و اثرگذاری این نمایشگاه دانست و بیان داشت: امیدواریم که نمایشگاه در این دوره نیز جایگاه خود را حفظ کرده و ارتقا بخشد و علاوه بر جلب رضایت افراد، اهداف و انگیزه‌های مشارکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان از حضور در این نمایشگاه را پاسخ دهد که با توجه به تنوع شرکتهای حاضر این امر عملی می‌شود.   

محققیان تاکید کرد: در این دوره شرکت‌کنندگانی از استانهای تهران، اصفهان و فارس و نمایندگانی از کشورهای چین، ژاپن، کره، کانادا، تایوان و ترکیه حضور دارند.  

وی گفت: بیش از 90 شرکت در زمینه‌های نرم‌افزار، سخت‌افزار، شبکه، اینترنت و آموزش در سه سالن نمایشگاهی شامل 7هزار و 500مترمربع به ارائه آخرین خدمات و محصولات خود می‌پردازند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه ها تفاوت این نمایشگاه با دوره گذشته را افزایش فضای آن به سه سالن عنوان کرد و افزود: همزمان با این نمایشگاه چندین عنوان سمینار تخصصی نیز برگزار می‌شود.

کد خبر 1492028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha