به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، کلیسای کاتولیک هنگ کنگ به منظور دستیابی به اهداف و آرمانهای خود در راستای توسعه عدالت اقتصادی، ستادی تشکیل داده و در رأس فعالیتهای آن مراکز خرید را تحریم کرده تا این آرمان را ارتقا بخشیده و ضرورت کاهش شکاف ثروت در جامعه را مورد تأکید قرار دهد.
کمیسیون کاتولیک امور کار در هنگ گنگ به عنوان شاخه ای از فعالیتهای کلیسای کاتولیک این منطقه طی بیانیه ای یادآور شده است که شکاف ثروت در هنگ کنگ در حال تعریض است درحالی که سوداگران زمین، اقتصاد محلی را دستکاری می کنند، فروشگاه های کوچک در نتیجه فعالیتهای مراکز خرید بزرگ و فروشگاه های زنجیره ای به حاشیه رانده می شوند.
این بیانیه می افزاید: ما مومنان را ترغیب می کنیم هدایای کریسمس خود را از فروشگاههای کوچک خریداری کرده تا به توسعه اقتصاد جامعه خود کمک کنند.
کمیسیون کاتولیک امور کار در هنگ کنگ همچنین به ارائه فهرستی از 33 فروشگاه کوچک پرداخته که محصولات دست ساز و دوستدار محیط زیست را عرضه می کنند.
بات نگان پینگ مسئول این پروژه یادآور شده است: ما برای تغییر نظام اقتصادی باید سبک زندگی خود را تغییر دهیم و الگوهای مضر خود را به عنوان مصرف کننده تحول بخشیم که این دو از اهمیت مساوی برخوردار هستند. ما اعتقاد داریم الگوهای مصرف می تواند جهان سرمایه داری را تغییر دهد.
براساس آمار ارائه شده از سوی شورای خدمات اجتماعی هنگ کنگ 2/1 میلیون نفر درمیان جمعیت هفت میلیونی آن در فقر زندگی می کنند.
نظر شما