به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی نعمت زاده ظهر یکشنبه در جمع اعضای شورای آموزش و پرورش مرند حمایت و یاری صاحبنظران و کارشناسان از وزارت آموزش و پرورش در اجرای سند تحول بنیادین این وزارتخانه را امری ضروری دانست و گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری تحول در ساختارها باید همراه با ثبات در آرمانها باشد که این موضوع در تحول نظام تعلیم و تربیت نیز باید مدنظر قرار گیرد.
وی همچنین با تاکید بر لزوم بازسازی نظام تعلیم و تربیت متناسب با شرایط فعلی جامعه، گفت: رسوخ غربزدگی از زمان مشروطه به ایران و ریشه گرفتن این گمان باطل که ترقی و پیشرفت در سایه اطاعت از اوامر غربیها امکانپذیر است موجب شد ، غربیها از نظر علمی پیشرفت کنند در این میان، سهم ما تنها غربزدگی و رسوخ افکار غربی در محتوای کتب درسی و مراکز آموزشی شد که خوشبختانه امروز با اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش وپرورش این معضل برطرف خواهد شد.
امام جمعه مرند با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب، نظام آموزشی کشور تحولات بسیاری داشته است، افزود: با تغییرات صورت گرفته، سیستم آموزش و پرورش تاکنون نتوانسته بود جوابگوی نیازهای جامعه باشد اما امروز با در دست داشتن سند تحول بنیادین آموزش وپرورش که تربیت دانشآموز خلاق، پژوهشگر و پایبند به ارزشهای نظام را در دستور کار خود قرار داده است، امید میرود به این نیازها پاسخ داده شود.
حجت الاسلام نعمت زاده همچنین با بیان اینکه مسئولان و مدیران مدارس باید نسبت به اهداف سند تحول بنیادین آگاهی پیدا کنند تا به نحو مطلوب برنامه های آن را پیگیری کنند، برگزاری دوره های آموزشی برای مدیران مدارس به منظور ارتقاء آگاهی آنان را ضروری دانست و گفت : مدیران باید در آستانه این تحول ، با ادبیات تحول بنیادین آشنا باشند و با ایمان و اعتقاد قلبی نسبت به پیگیری برنامه های آن گام بردارند.
نظر شما