پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ دی ۱۳۹۰، ۲۰:۳۶

حجازی اعلام کرد:

درآمد شهرداری ساری در آذر ماه امسال 20 درصد افزایش یافت

درآمد شهرداری ساری در آذر ماه امسال 20 درصد افزایش یافت

ساری - خبرگزاری مهر: شهردار ساری گفت: به واسطه افزایش صدور پروانه در این نهاد، درآمد شهرداری ساری در آذر ماه امسال 20 درصد افزیش داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی حجازی شامگاه یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود: به واسطه کندی روند ساخت و ساز توسط شهروندان، درآمد شهرداری ساری در سالجاری نسبت به سال قبل آن کاهش یافته است.

وی اظهار داشت: به نظر می رسد با نزدیک شدن به ماههای پایانی سال، استقبال مردم برای ساخت مسکن افزایش و درآمد شهرداری از محلهای مختلف نظیر صدور پروانه و کمیسیون های ماده 100 رشد داشته باشد.

شهردار ساری گفت: متاسفانه هنوز فرهنگ پرداخت عوارض نوسازی از سوی برخی شهروندان ساروی نهادینه نشده است.

حجازی همچنین از کاهش شیب پروژه های عمرانی شهرداری ساری در ماههای پایانی سال خبر داد و گفت: در حال حاضر بخش اعظمی از درآمدهای شهرداری در ماههای پایانی سال صرف نهادهای حمل کننده و رفت و روب زباله شده است.

شهردار ساری همچنین از آمادگی این نهاد برای در اختیار گذاشتن کتابخانه بزرگ شهرداری برای مطالعه دانش آموزان و معلمان مدارس ساری خبر داد.

فرامرز نقیبی، رئیس شورای اسلامی شهر ساری هم با اشاره به اینکه شهرداری در سالهای گذشته توجه ویژه ای به توسعه فضای سبز مدارس کرده است، اظهار داشت: شورای شهر ساری با همکاری شهرداری در تلاش است تا نسبت به افزایش سرانه فضای سبز مدارس شهر ساری اهتمام کند.

سید محمد آقامیری، عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه هنوز حقوق زن در جامعه کمرنگ است، اظهار داشت: نیمی از آحاد جامعه شهروندی ساری را این قشر اثرگذار جامعه تشکیل می دهند.

شهر ساری مرکز مازندران بیش از 500 هزار نفر جمعیت دارد.

کد خبر 1493254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha