پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۰۱

رئیس دانشگاه خبر داد:

تاسیس واحد بین الملل دانشگاه علم و صنعت ایران در دماوند

تاسیس واحد بین الملل دانشگاه علم و صنعت ایران در دماوند

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: از سال آینده واحد بین الملل این دانشگاه در شهر دماوند راه اندازی خواهد شد و در حال حاضر مشغول تعریف رشته و برنامه دروس این واحد هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سعید جبل عاملی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران با اعلام این خبر افزود: قصد داریم با راه اندازی واحد بین الملل دانشگاه، در سال آینده از بین جامعه هدف که تمامی کشورهای اسلامی خواهند بود، دانشجوی خارجی پذیرش کنیم.

وی افزود: شرایط پذیرش دانشجوی خارجی در کشور به دلیل فراهم نبودن زیر ساخت هایی از قبیل محل اسکان دانشجو و ... در کشور فراهم نیست و بخش روابط بین الملل به دلیل فراهم نبودن زیر ساخت ها در هیچ کدام از دانشگاه های کشور مثل کشورهای منطقه از قبیل ترکیه، پاکستان، هندوستان و... توسعه نیافته است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران یادآور شد: استفاده و دعوت از اساتید و متخصصان مطرح خارجی برای سمینارها و همایش ها، برگزاری فرصت مطالعاتی، استفاده از اساتید مشترک و... از جمله اولویت های دانشگاه در بخش روابط بین الملل دانشگاه است.

دکتر هادی خرمی شاد، استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، در حکمی از سوی رئیس دانشگاه، برای مدت دو سال به سمت رئیس دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه منصوب و در این مراسم معارفه شد. پیش از این دکتر سعید میرزا محمدی مسئولیت این دفتر را برعهده داشت.

کد خبر 1499486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha