پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ دی ۱۳۹۰، ۸:۵۸

گزارش خبری/

سرگردانی رانندگان از کمبود گازوئیل در قم/ نازلها روی زمین!

سرگردانی رانندگان از کمبود گازوئیل در قم/ نازلها روی زمین!

قم - خبرگزاری مهر: کمبود نفت گاز در جایگاه‌های پخش فرآورده‌های نفتی استان قم رانندگان وسایل نقلیه سنگین را سرگردان کرده است.

"ساعت 2 بامداد چهارشنبه وقتی به اولین جایگاه فرآورده‌های نفتی جاده قدیم قم - تهران رسیدم گازوئیل ماشینم رو به اتمام بود. به جایگاه مراجعه کردم ولی جلوی نازل‌های نفت گاز به نشانه تمام شدن گازوئیل ظرفی گذاشته بودند. از ماشین پیاده شدم و از کارگر جایگاه که از شدت سرما در ماشینی نشسته بود پرسیدم گازوئیل ندارید؟ کارگر هم سری تکان داد و فهمیدم که این جایگاه گازوئیل ندارد.

تصمیم گفتم به جایگاه بعدی در کمربندی جاده اراک مراجعه کنم ولی هر چه جلوتر می‌رفتم دلهره‌ام بیشتر می‌شد که اگر در این زمان موقعیت زمانی حساس گازوئیل ماشینم تمام شود با تاخیر به مقصد می‌رسم و ممکن است بار ماشین را تخلیه نکنند.

به محض اینکه جلوی جایگاه بعدی رسیدم ماشینم چند بار تکان شدیدی خورد و خاموش شد. از اینکه جلوی جایگاه رسیدم خوشحال بودم ولی طولی نکشید که با دیدن صحنه‌ای غافلگیر شدم. متاسفانه نازل‌های جایگاه گازوئیل بر روی زمین بود، یعنی این جایگاه هم گازوئیل نداشت."    

به گزارش خبرنگار مهر، اینها اظهارات سید رسول رمضانی، راننده کامیون است که از یکی از شهرهای شمالی کشور به مقصد اراک حرکت کرده و در طول مسیر به خاطر نبود گازوئیل در جایگاه‌های سوخت قم از شدت نگرانی و سردی هوا کلافه شده است.

هیچ خبری از گازوئیل نبود

رمضانی به خبرنگار مهر گفت: برای اینکه به‌موقع به مقصد برسم ماشین سواری کرایه کردم و به جایگاه‌های دیگر سوخت مراجعه کردم ولی هیچ خبری از گازوئیل نبود.

وی ادامه داد: با اینکه کرایه زیادی به راننده خودرو سواری پرداخت کردم و زمان زیادی از من هدر رفت، تلاشم بی‌فایده بود، بنابراین به سمت ماشینم برگشتم و به سختی جلوی یکی از کامیون‌های در حال تردد گرفتم و از راننده آن خواهش کردم که مقداری گازوئیل به من بدهد.

این راننده کامیون از شدت نگرانی گفت: به خاطر تأخیر در رفتن به میدان تره‌بار اراک، امروز بار ماشین را تخلیه نمی‌کنند و یک روز از کارم بیهوده هدر می‌رود و اگر در فروش این بار ضرر کنیم بنده باید هزینه آن را از خودم پرداخت کنم.

وی ادامه داد: البته زمانی که من درگیر تهیه گازوئیل بودم خودروهای زیادی به جایگاه مراجعه می‌کردند که با دیدن وضعیت به زمین افتادن نازل‌ها، با نگرانی جایگاه را ترک می‌کردند.

مشکلی که این راننده کامیون بیان کرد در واقع مشکل بسیاری از رانندگان وسایل نقلیه سنگین بود که در اثر کمبود گازوئیل در برخی جایگاه‌های سوخت با تاخیر به مقصد رسیدند.

کمبود گازوئیل در جایگاه‌های مسیر زائران مسجد جمکران

راننده یک دستگاه اتوبوس که از یکی از شهرهای شمال غرب کشور زائرانی را برای حضور در مسجد مقدس جمکران به استان قم منتقل کرده بود در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وقتی مسافران را در جمکران پیاده کردم برای سوخت‌گیری به یکی از جایگاه‌های سوخت مراجعه کردم که متاسفانه این جایگاه فاقد نفت گاز بود.

رجبی با بیان اینکه به سختی سوخت مورد نیاز خود را تهیه کرده است، گفت: من نمی‌دانم چه توجیهی برای کمبود گازوئیل در سه شنبه شب که زائران زیادی برای حضور در مسجد مقدس جمکران از سراسر کشور به قم سفر می‌کنند وجود دارد.

مسئولان شرکت نفت: حرفهای ما را رسانه‌ای نکنید

خبرنگار مهر برای پیگیری این مشکل از دفتر مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان قم کسب اطلاع کرد و با وجود اینکه خبرنگار مهر با هماهنگی این دفتر با سه نفر از مدیران این شرکت تماس گرفت ولی این افراد تمایلی به انتشار اظهارات خود در رسانه‌ها نداشتند.

این افراد به گونه‌ای وانمود می‌کردند که مشکلی در توزیع سوخت گازوئیل در استان قم وجود ندارد اما بر اساس پیگیری‌های خبرنگار مهر، تعداد قابل توجهی از جایگاه‌های سوخت قم در مدت اعلام شده فاقد گازوئیل بودند.

آن گونه که یکی از مسئولان شرکت نفت قم بیان کرد، مصرف نفت گاز در بخش کشاورزی و دامداری به خصوص در مرغداری‌ها بالا رفته و اولویت شرکت نفت در توزیع گازوئیل با بخش تولید است.

گلایه از سوخت‌گیری خودروهای عبوری!

این مسئول که تمایلی به انتشار اسم خود نداشت، به ظاهر از سوخت‌گیری خودروهای عبوری در قم گلایه‌مند بود و در این زمینه گفت: اگر خودرویی دو ساعت سوخت نداشته باشد شاید مشکل چندانی به وجود نیاید اما اگر مرغداری‌ها نیم ساعت سوخت نداشته باشند سرمایه 30 – 40 میلیون تومانی صاحب این مرغداری از بین می‌رود.

وی اضافه کرد: سوختی که برای قم در نظر گرفته شد بیش از سه برابر مصرف ناوگان حمل و نقل استان است و قرار نیست ما ناوگان حمل و نقل استان‌های دیگر در مسیرهای بین راهی و یا شهر خودشان سوخت‌گیری نکنند و به جایگاه‌های سوخت قم مراجعه کنند!

شاهراه عبوری استان‌های مختلف نیازمند مساعدت مسئولان کشور

ناگفته پیداست که قم در شاهراه عبوری استان‌های مختلف کشور قرار گرفته و عدم ارائه خدمات مناسب به زائران و مسافران و حتی افرادی که فقط قصد عبور از این استان را دارند سابقه نامطلوبی در ذهن این افراد بر جای می‌گذارد.

البته بخش قابل توجهی از خدماتی که برای نهادها و دستگاه‌های قم در نظر گرفته شد مربوط به مسافران عبوری است و این خلاء وجود دارد که قم در نگاه مسئولان کشور هنوز در حد یک استان معمولی دیده می‌شود.

با مشاهده این مشکلات، سخنرانی استاندار قم در جلسه روز گذشته شورای مسکن استان  در ذهنم مرور می‌شد که گفته بود: نگاه به قم نباید همانند نگاه به یک استان باشد چراکه تمام دنیا انقلاب اسلامی را با نام قم می‌شناسند و اگر نگاه ما به قم، استان سی و یکم کشور باشد به خطا رفته‌ایم.

....................................

گزارش: روح‌الله کریمی

کد خبر 1501219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha