عنایت الله شاه حیدری پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ماموران نیروی انتظامی سیرجان پس از مراجعه فردی مبنی بر برداشت مبلغی پول از حساب وی پس از ثبت نام برای خرید سوخت از شرکت نفت در کافی نت، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
حیدری پور با اشاره به اعتراف متهمان به انجام چهار مورد کلاهبرداری ادامه داد: مبلغی که این افراد سودجو توانسته بودند از حساب مردم برداشت کنند 330 میلیون ریال است.
وی بر لزوم بازگو نکردن رمز دوم کارت در اماکن عمومی و برای افراد غریبه تاکید کرد و افزود: متهمان در کنار دستگاه های خودپرداز سوژه خود را انتخاب و بعد از جلب اعتماد آنها و اخذ شماره حساب مال باختگان برای واریز پول، با هماهنگی کافی نت مبلغ مورد نظر خود را از حساب افراد برداشت می کردند.
این مسئول از شهروندان خواست به منظور جلوگیری از سوء استفاده افراد فرصت طلب از بازگو کردن رمز دوم کارت عابر بانک خود به صورت علنی پرهیز و یا بلافاصله پس از عملیات پرداخت اینترنتی در کافی نت ها، نسبت به تغییر رمز خود اقدام کنند.


نظر شما