۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۸:۳۲

همزمان با دهه فجر/

سه پروژه فرهنگی در کرج بهره برداری می شود

سه پروژه فرهنگی در کرج بهره برداری می شود

کرج - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری کرج از افتتاح سه پروژه فرهنگی همزمان با دهه مبارک فجر در کلانشهر کرج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیدیان اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پروژه های فرهنگی شامل خانه سلامت الکترونیک ،پارک ترافیک و گنبد آسمان نما افتتاح و به بهره برداری می رسد.

وی افزود: این پروژه ها هم اکنون در  مراحل پایانی اجراست و اعتبارات آنها نیز تامین شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری کرج گفت: تاکنون 29 خانه سلامت در شهر افتتاح شده که در این خصوص از فرهنگسراها، حسینیه ها و مساجد نیز مدد گرفته شده است و در این زمینه ضرورت ایجاد و افتتاح خانه سلامت به صورت الکترونیک مطابق با نیاز شهروندان و کارمندانی که امکان دستیابی حضوری به مراکز ندارند را احساس و نسبت به این مهم اقدام  شد.

امیدیان اظهار داشت: پروژه پارک ترافیک نیز که در فرهنگ سرای طبیعت پارک چمران واقع شده با استفاده از محوطه های کوچک به همراه وسیله نقلیه های اسباب بازی، ابتکاری است که در امر آموزش ترافیک می توان از آن بهره برد.

وی ادامه داد: همچنین اجرای پروژه گنبد آسمان نما در مرکز علمی آسمان نما و رصد خانه خواجه نصیر با اعتباری بالغ بر 117 میلیون تومان و با مشارکت بخش خصوصی اجرایی شد.

کد خبر 1512074

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha