به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی شامگاه پنجشنبه در مراسم راه اندازی رسمی دفتر جبهه ایستادگی ایران اسلامی در مازندران افزود: ایستادگی مردم بر میثاق با رهبری، امام (ره) و مکتب اسلام و در جهت اعتلای ایران اسلامی بوده است.
وی با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات پیش روی باید از منظر و نگاه جهادی باشد، یادآور شد: مردم برای ادای تکلیف دینی و میهنی خود پای صندوقهای رای حاضر می شوند.
روح الامینی با اعلام اینکه برخی به دنبال کسب قدرت، عده ای در صدد کسب ثروت و افرادی برای افزایش شهرت و مقام وارد نامزدی انتخابات مجلس می شوند، افزود: خدمت به مردم یکی از وسایل جذب حداکثری و دفع حداقلی است.
وی با اشاره به اینکه دخالت در سرنوشت و حضور در صحنه به عنوان رای دهنده و فعال سیاسی می تواند سبب ایجاد شور و نشاط در جامعه شود، گفت: مردم سالمترین افراد و پاکترین نامزدها را راهی بهارستان نهم کنند.
روح الامینی با تاکید بر اینکه مجلس خوب و قوی می تواند دولت قوی را ایجاد کند، اظهار داشت: اگر مجلسی ضعیف داشته باشیم به مراتب دولتی ضعیف و بی اعتماد خواهیم داشت.
دبیر کل حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی با بیان اینکه انتخابات مجلس یک تکلیف عبادی، سیاسی، میهنی و مردمی است که در ارتقای امنیت مردمی اثرگذار است، اظهار داشت: مجلس نهم باید کارآمدتر از مجلس هشتم بوده و در تراز بالاتری قرار گیرد.
روح الامینی از افزایش استحکام و ابهت ایران اسلامی در کشورهای منطقه نام برود و گفت: تمامی کشورهای منطقه چشم به انتخابات پیش روی مجلس انداخته و خواهند فهمید که ملت ایران در 12 اسفند 90 حماسه ای بی بدیل خلق خواهند کرد.
وی با بیان اینکه متاسفانه عده ای در داخل به دنبال زیرپا گذاشتن ارزشهای امام و ولایت فقیه هستند، اظهار داشت: جبهه متحد اصولگرایان این افراد را بر نمی تابد و با عناصر زر و زور و قدرت مبارزه خواهد کرد.
روح الامینی با اشاره به اینکه جبهه ایستادگی پس از انتخابات نیز فعالیت خود را به صورت مستمر ادامه خواهد داد، افزود: هم اکنون دفاتر جبهه ایستادگی دراستانهای اردبیل، آذربایجان شرقی، البرز، گلستان و مازندران افتتاح شده است.
وی از افتتاح دفاتر گیلان، اصفهان، کرمان در هفته های آتی خبر داد و گفت: تمامی دفاتر جبهه ایستادگی به زودی در کشور راه اندازی می شود.


نظر شما