ایرج موذن در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سالانه بیش از650 هکتار زمین برای کشت دوم محصولات کشاورزی اختصاص می یابد، افزود: در این اراضی افزون بر هزار نفر شالیکار مشغول به کار می شود که برای هر نفر 300 هزار تومان درآمد در بر خواهد داشت.
به گفته وی، از این میزان اراضی زیر کشت دوم سه هزار تن محصول از قبیل گندم، کلزا، جو، شبدر ، سبزیجات و غیره تولید می شود.
فرماندار رودبار در پاسخ به این پرسش که "چرا با اینکه شهرستان رودبار در کنار رودخانه سفید رود بزرگترین منبع آبی استان قرار دارد در زمینه تامین آب آشامیدنی سالم با مشکلاتی رو به رو است"، افزود: این سد برای بهره برداری کشاورزی ساخته شده و تاکنون در زمینه تصفیه آب برای آشامیدنی برنامه ریزی خاصی در این منطقه انجام نشده است.
وی در ادامه با بیان اینکه در اثر زلزله سال 69 اکثر شبکه های توزیع آب آشامیدنی این شهرستان تخریب شد، اظهارداشت: با توجه به فضای آن زمان این شبکه ها بصورت موقت مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت.
موذن یادآورشد: هم اکنون شهروندان این شهرستان با مشکلات تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی مواجه هستند که این مهم نیازمند پیگیریهای جدی مسئولان است.
نظر شما