پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ بهمن ۱۳۹۰، ۹:۴۲

شاکری در گفتگو با مهر:

فاصله‌گرفتن از خط ولایت موجب دنیاطلبی برخی خواص شده است

فاصله‌گرفتن از خط ولایت موجب دنیاطلبی برخی خواص شده است

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اصول انقلاب اسلامی در ولایت فقیه متجلی شده است، گفت: فاصله گرفتن از خط و مسیر ولایت و رهبری موجب انحراف در مسئولان و برخی خواص فاسد و افزایش روحیه تجمل گرایی و اشرافی گری شده است.

مجتبی شاکری در گفتگو با خبرنگار مهر، با شاره به افزایش گرایشات جامعه  و مسئولان به سمت تجمل گرایی و اشرافی گری که مقام معظم رهبری نسبت به آن هشدار دادند، اظهارداشت: هر انقلابی اصولی دارد و اصول اعتقادی نظام ما نیز در رهبری و ولایت فقیه متجلی شده است؛ لذا در پیش گرفتن هر راه و فکری که متعارض با خط رهبری باشد انحراف است.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی فاصله گرفتن از خط ولایت را موجب انحراف در مسیر مسئولان و سیاستمداران دانست و گفت: نمونه ای از خواص فاسد در نظام وجود دارند که برخلاف خط و مشی رهبری عمل می کنند و همین موضوع انحراف از مسیر انقلاب و امام (ره) و افزایش روحیه اشرافی گری و دنیا طلبی را موجب شده است.
 
شاکری اضافه کرد: مثلا زمانیکه مقام معظم رهبری فرزندانشان را از ورد به کارهای اقتصادی منع کردند؛ چرا باید برخی آقازاده ها در پشت معاملات بزرگ تجاری  دست داشته باشند؛ بنابراین تنها عمل به توصیه های رهبری می تواند از انحرافات جلوگیری کند.
 
وی همچنین با انتقاد از عملکرد برخی از نمایندگان مجلس تصریح کرد: برخی نمایندگان نیز در مجلس به جای اینکه دغدغه مطالبات مردم را داشته باشند به دنبال منافع اقتصادی خود در طول مدت نمایندگی هستند و این موضوع به رشد روحیه اشرافی گری و دنیا طلبی در جامعه  دامن می زند، لذا تنها حرکت در راه و مسیر ولایت می تواند پیشرفت در سجایای اخلاقی و تزکیه نفس همراه با دیگر مولفه های انقلاب را میسر سازد.
 
شاکری همچنین با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه به سه قطعه پازل قدرت ایران اشاره کردند، توضیح داد: پیشرفت های علمی و فناوری در عرصه های مختلف، تثبیت جایگاه ایران در نظام بین الملل با توجه به سیر نزولی و افول قدرت آمریکا، به همراه برگزاری انتخاباتی پرشور سه قطعه پازلی است که اگر در کنار هم قرار بگیرند قدرت بیش از بیش ایران در عرصه جهانی را رقم خواهند زد.
کد خبر 1525437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha