به گزارش خبرگزاري مهر دكتر فريدون دواتچي در يازدهمين سمينار مركز تحقيقات روماتولوژي كه با حضور پزشكان متخصص در بيمارستان شريعتي برگزار شد ، با بيان اين مطلب افزود : هورمون درماني سبب كاهش از ميان رفتن توده استخواني در زنان يائسه شده و اين افراد ديرتر در معرض پوكي استخوان قرار مي گيرند .
وي افزود : با توجه به اينكه تراكم توده استخوان در زنان ايراني 7 درصد كمتر از زنان كشورهاي غربي است اين افراد زودتر دچار پوكي استخوان مي شوند .
وي با اشاره به اينكه هورمون درماني از ابتلاي افراد به بيماري هايي از قبيل آرتروز و سرطان روده بزرگ جلوگيري مي كند، گفت : متاسفانه به دليل برداشت غلط برخي از رسانه هاي گروهي در زمينه ارايه يافته هاي يك تحقيق در مورد آثار هورمون درماني در امريكا ، به اشتباه در مورد عوارض سرطانزايي اين شيوه اطلاع رساني شده است.
وي تصريح كرد : در صورتيكه هورمون درماني به صورت ساليانه و منظم تحت كنترل و نظر پزشك متخصص زنان صورت گيرد نه تنها خطر خاصي فرد را تهديد نمي كند بلكه ارزش زيادي از نظر سلامت افراد نيز در بر دارد .


نظر شما