به گزارش خبرگزاري مهر، درمراسم روزهمبستگي با مردم كشمير كه شماري از شخصيت هاي علمي ، ادبي و مطبوعاتي حضور داشتند، اقبال احمد خان سفيردولت پاكستان اظهار داشت: متاسفانه بيش از5 دهه است كه همچنان دركشميرما شاهد نقض آشكار حقوق بشر هستيم، حقوق مسلمانان در اين سرزمين هر روز ناديده گرفته مي شود درحالي كه قطعنامه هاي بين المللي بر لزوم احترام به حق تعيين سرنوشت براي مردم اين منطقه تاكيد مي كند.
اقبال احمد خان افزود: مردم كشمير از 50 سال پيش براي به دست آوردن حق تعيين سرنوشت خود مبارزه مي كنند، منشور سازمان ملل متحد هم اين حق را به رسميت شناخته است، بايد در كشمير رفراندوم برگزار شود تا مردم كشمير اعلام كنند خواهان الحاق به هند هستند يا پاكستان.
اقبال احمد خان امروز در مراسم روز همبستگي با مردم كشمير به آغاز مذاكرات تركيبي ميان هند و پاكستان اشاره كرد و آن را يك تحول مثبت ارزيابي كرد .
وي گفت : از سال گذشته كه در خط كنترل كشمير آتش بس برقرار شده است اين آتش بس همچنان ادامه دارد و نقض نشده است .
سفير پاكستان در عين حال تاكيد كرد: انعطافي كه از سوي پاكستان نشان داده شده است را نبايد نشانه ضعف اين كشوردانست بلكه اسلام آباد با اين اقدام حسن نيت خود را نشان داده است وانتظار دارد مقامات هندي نيز متقابلا اين حسن نيت را نشان دهند .
وي گفت : در 16 سال گذشته 80 هزار تن از مردم مسلمان كشمير به دست نظاميان اشغالگر هندي به شهادت رسيده اند و شمار زيادي مجروح و آواره شده اند.
اقبال احمد خان گفت : اميدواريم هند با ديد مثبت به پاي ميز مذاكرات بيايد تا بتوانيم صلحي پايدار درجنوب شرق آسيا مستقر كنيم .
سفير پاكستان بار ديگر تاكيد كرد: بدون حل مساله كشمير روابط ما با هند عادي نخواهد شد.
وي در پايان از موضع بي طرفانه و عادلانه جمهوري اسلامي ايران در قبال مساله كشمير تشكر كرد و سطح روابط كنوني را ميان دو كشور در سطح عالي و منحصر به فرد توصيف كرد.
در مراسم روز همبستگي با مردم كشمير :
سفير پاكستان : مردم كشمير بايد خود سرنوشتشان را تعيين كنند
سفير پاكستان در تهران گفت :بيش از 5 دهه است كه همچنان شاهد نقض حقوق بشر در كشمير هستيم و بايد زمينه برخوردار شدن مردم كشمير را از حق تعيين سرنوشت فراهم كرد.
کد خبر 155213


نظر شما