به گزارش خبرنگار مهر، رمضانعلی سنگدوینی ظهر یکشنبه در جمع کارکنان این شرکت افزود: در همین راستا تعداد 12 هزار انشعاب گاز نصب شده و 36 هزار مشترک نیز جذب و به مجموع مشترکان گاز استان اضافه شدند.
وی اظهار داشت: تعداد 33 هزار و 360 خانوار نیز با جمعیتی در حدود 150 هزار نفر در استان دراین سال از نعمت گاز بهره مند شدند که در مقایسه با سال 89 بالغ بر 14 درصد رشد نشان می دهد ضمن اینکه در مجموع تا کنون در استان جمعاً تعداد 378 هزار خانوار نیز گاز دار هستند.
سنگدوینی اذعان کرد: تاکنون درسطح استان افزون بر شش هزار و 183 کیلومتر شبکه اجرا شده و تعداد 218 هزار و 190 انشعاب نصب و تعداد 363 هزار مشترک گاز نیز جذب این شرکت شدند.
وی افزود: تا کنون بالغ بریک میلیون و 605 هزار نفر معادل 95 درصد از جمعیت استان از نعمت گاز برخوردارند.
مدیرعامل گاز گلستان اظهار داشت : در سال 90 تعداد 139 واحد صنعتی در استان گازرسانی شد که با احتساب این تعداد در حال حاضر در سطح استان تعداد 644 صنعت مورد بهره برداری قرار گرفته است که نسبت به سال همت مضاعف کار مضاعف 100 درصد رشد داشت.
وی تصریح کرد: درهمین رابطه در سال جاری نیز تعداد 9 جایگاه CNG را بهره برداری کردیم که در این خصوص در مجموع تعداد 57 جایگاه CNG در استان به وسایل نقلیه گاز سوز سرویس دهی می کنند.
سنگدوینی ادامه داد: از مجموع 998 روستای موجود استان تعداد 930 روستا قابلیت گاز رسانی دارند که از این تعداد تاکنون 580 روستا گاز رسانی شده، ضمن اینکه تعداد 136 روستا نیز در دست اجراست.
وی افزود: باعنایت به سرمای شدید سال جاری نسبت به سنوات گذشته و پایین بودن دمای هوا که همچنان نیز ادامه دارد و همچنین اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها خوشبختانه با فرهنگ سازیهای مستمر انجام شده و همکاری و مساعدت مردم شریف استان حدود 10 درصد در مصرف گاز استان صرفه جوئی شده است که این روند بسیار مطلوب است.
سنگدوینی ابراز داشت: با وجود مشکلات پیش رو در سال 90 همه این اقدامات انجام شده در راستای خدمات رسانی و توسعه گاز رسانی در استان نشات گرفته از عشق و علاقه به مردم شریف می باشد که مجموعه گاز گلستان در سال جهاد اقتصادی توانستند در همه بخشها نسبت به سنوات گذشته خدمات بیشتری را ارائه دهند که انشاء ا... مورد رضایت حق تعالی قرار گیرد.
نظر شما