۱۵ فروردین ۱۳۹۱، ۲۱:۴۰

سارکوزی وعده داد:

افزایش خدمات رفاهی در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری

افزایش خدمات رفاهی در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری

رئیس جمهوری فرانسه وعده افزایش خدمات رفاهی شهروندان این کشور را در صورت انتخاب مجدد به این سمت داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، "نیکلا سارکوزی" امروز سه شنبه وعده داد که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری خدمات رفاهی را افزایش داده و هزینه های بیشتری را در زمینه بهداشت عمومی صرف می کند.

وی تاکید کرد: طبیعی است که پولمان را برای آنچه که برایمان عزیز است، صرف کنیم و هر ساله 2.5 درصد بیشتر از آنچه که برای خدمات بهداشتی هزینه می شود، صرف می کنیم.

رئیس جمهوری فرانسه در ادامه از ایجاد بیمارستان های بیشتر و صرف هزینه های بیشتر برای پروژه تحقیقاتی این کشور در دولت آینده خود خبر داد.

اظهارات سارکوزی درحالی است که جدیدترین نظرسنجی ها در مورد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه نشان می دهد "فرانسوا اولاند" نامزد سوسیالسیتها همچنان بخت اول پیروزی در این انتخابات به شمار می رود.

بر این اساس سارکوزی رئیس جمهوری کنونی که عملکردش طی ماههای اخیر با انتقادهای فراوانی روبرو شده، در مقام دوم قرار گرفته و "مارین لوپن" دختر "ژان ماری لوپن" رهبر حزب راست افراطی این کشور نیز جایگاه سوم را از آن خود کرده است.
 

کد خبر 1568291

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha