حجت الاسلام داود چمانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یکی از آسیبهای مجالس عزاداری ائمه و اهل بیت پرداختن صرف به مسائل عاطفی و مداحی است در صورتی که دین ما فقط احساسات نیست و مسائل عاطفی باید در سایه بیان ویژگی های شخصیتی، معارف و احکام اسلام باشد.
وی افزود: باید در این مجالس اهداف آن بانوی بزگواربرای عموم مسلمین وشیعیان و پیروان آن بانوی مکرم بیان شود تا سیره و اعمال ورفتار ایشان الگوی زندگی قرار گیرد.
وی افزود: حضرت زهرا(س)یک سرمایه دینی و اندوخته ارزشمند الهی است که در هیچ مکتبی چنین سرمایه بزرگ و ارزشمندی وجود ندارد و ایام فاطمیه فرصت مناسبی برای بیان جایگاه و شخصیت حضرت زهرا(س) ومعرفی فرهنگ فاطمی است.
وی گفت: در ایام فاطمیه وظیفه اصلی گروه های موثر، روحانیون،مداحان، هیاتهای مذهبی تبیین شخصیت و سیره عملی حضرت فاطمه (س) و بیان گفتار حضرت در خطبه فدکیه و مسائل عملی زندگی آن حضرت است.
چمانی افزود: حضرت فاطمه (س) از منظر قرآن و روایات و سخنان ائمه به عنوان الگوی کامل و جامع برای مردان و بویژه زنان مطرح شده است و روحانیون و وعاظ باید در مجالس ایام فاطمیه ابعاد گوناگون زندگی این شخصیت بی نظیر را به عنوان الگوی عملی برای خانواده ها بویژه در دفاع از حریم ولایت، تربیت فرزندان، حفظ حریم خانواده ، عبودیت و بندگی، ایثار و از خودگذشتگی معرفی کنند.


نظر شما