۱۸ فروردین ۱۳۹۱، ۱۱:۵۹

صحت انتخابات در حوزه پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی تائید شد

صحت انتخابات در حوزه پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی تائید شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: صحت انتخابات در حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی تائید شد، 164 طرح کشاورزی در شهرستان سنقر اجرا شد و...اخبار کوتاه استان کرمانشاه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار کرمانشاه گفت: متاسفانه بعضی ها به دنبال کارشکنی و ایجاد اخلال در روند اجرای طرح مسکن مهر کرمانشاه هستند.

سید دادوش هاشمی افزود: اجرای طرح مسکن مهر باید با جدیت بیشتری در استان دنبال و پیگیری تا کام مردم با تحویل به موقع این واحدها شیرین شود.

وی تاکید کرد: متاسفانه بعضی ها به دنبال کارشکنی و ایجاد اخلال در روند اجرای طرح مسکن مهر کرمانشاه هستند از این رو دستگاه های اجرایی باید تلاش خود را برای تسریع در اجرای این طرح بسیار مهم بکار گیرند.

هاشمی گفت: تا پایان شش ماهه اول تمامی باید پروژه ها به مرحلة قابل قبولی برسند زیرا مردم در اجرای این طرح عام المنعفه هستند لذا دستگاه های ذیربط باید ضمن افزایش دادن نظارت خود، روند اجرایی آن را به دقت زیر نظر داشته باشند.

استاندار کرمانشاه افزود: مدیری که به دنبال تحمل سختی ها و مشقت ها برای توسعه استان نیست مدیر لایق و توانمندی محسوب نخواهد شد زیرا تمامی مسئولان و مدیران وظیفه دارند که روند کارها را به بهترین شکل برای مردم انجام دهند و همواره و پیوسته فکر و توان خود را برای حل مشکلات بکار گیرند.

164 طرح کشاورزی در شهرستان سنقر اجرا شد

فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی گفت: در راستای توسعه بخش کشاورزی شهرستان تعداد 164 طرح با اعتبار 62 میلیاردو 937 میلیون ریال به تصویب رسید.

غلامرضا حیدری افزود: این طرحها شامل احداث شش مورد مرغداری صنعتی و دامداری،112 مورد سرمایه در گردش واحد های دامی و 46 مورد پرورش زنبور عسل می باشد.

فرماندار سنقر برای توسعه بخش کشاورزی و با لتبع آن ایجاد اشتغال پایدار در سطح شهرستان، بررسی در خصوص استفاده از اراضی منابع طبیعی برای احداث طرحهای بخش کشاورزی، تخصیص آب و ایجاد زیر ساختهای لازم را مورد تاکید قرار داد.

توجه به بخش کشاورزی تولیدات ملی را افزایش می دهد

فرماندار شهرستان جوانرود گفت: توجه بیشتر به بخش کشاورزی و حمایت از آن، تولیدات ملی را افزایش و کار و اشتغال را در پی خواهد داشت. 

مصطفی عظیمی با تاکید بر اهمیت موضوع بخش کشاورزی برای ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان کشاورزی و افراد جویای کار ساکن در روستاها و روستائیان فاقد زمین و کم زمین تصریح کرد: این کار علاوه بر اشتغالزایی در تولید محصولات کشاورزی مورد نیاز نیز موثر خواهد بود.

فرماندار جوانرود بر استعدادیابی و شناسایی اراضی ملی و تخصیص اراضی قابل واگذاری که امکان تامین آب در آن وجود دارد، تاکید و اظهار داشت: در اسرع وقت با هماهنگیهای لازم موضوع عملی خواهد شد.

وی افزود: شهرستان جوانرود 19 هزار و 500 هکتار زمین زراعی و دو هزار و 500 هکتار باغات دارد.

صحت انتخابات در حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی تایید شد

شورای نگهبان صحت انتخابات در حوزه انتخابیه پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی را تایید کرد.

عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان از ابطال انتخابات در دو حوزه انتخابیه و همچنین باطل شدن آرای دو کاندیدا در دو حوزه دیگر خبر داد. 

وی افزود: پس از بررسیهای شورای نگهبان، انتخابات حوزه‌های "تنکابن، رامسر و عباس‌آباد" و "دماوند و فیروزکوه" باطل شد. 

سخنگوی شورای نگهبان افزود: هم‌چنین با بررسی‌های نهایی درباره حوزه انتخابیه "سمیرم" آرای نفر اول این حوزه ابطال شد و نفر دوم و سوم به دور بعد راه یافتند. در حوزه انتخابیه "زابل، زهک و هیرمند" نیز آرای نفر دوم ابطال شد و نفر سوم و چهارم به مرحله دوم رفتند. 

کد خبر 1569781

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha