پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۰۵

اخبار سپاه دامغان/

همایش بهداشت و سلامت روان در دامغان برگزار شد

همایش بهداشت و سلامت روان در دامغان برگزار شد

دامغان – خبرگزاری مهر: برگزاری همایش بهداشت و سلامت روان، همایش پیاده روی خانوادگی بسیجیان روستای رشم دامغان، اعلام برنامه های هفته سلامت در سپاه دامغان و ... از عناوین خبرهای امروز سپاه ناحیه دامغان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، همایش بهداشت و سلامت روان ویژه پاسداران و سربازان وظیفه و بسیجیان با هدف ارتقای فرهنگ بهداشت در دامغان برگزار شد.

کارشناس آموزش بهداشت شهرستان دامغان، در این همایش گفت: امروز سلامت را زندگی سالم و کامل در ابعاد فیزیکی، روانی، اجتماعی و اکولوژیک می شناسیم که این ابعاد بر هم تأثیرگذار هستند و سلامت روان بدون تأمین همه آن ابعاد حاصل نخواهد شد.

علی اکبر منصوریان بیان داشت: متأسفانه مدیریت سلامت جهانی، یک بعدی تصور شده است و تنها آن را در بعد جسمی مورد عنایت قرار داده است که این امر سبب شده است سردمداری سلامت به متخصصان رشته های پزشکی سپرده شود و اسباب سلامت هم قرص ها، کپسول ها و آمپول هایی شود که الزاماً‌ قادر نخواهند بود سلامت جامعه را برای مردم هدیه کنند.

وی در پایان تأکید کرد: سلامت در بعد مادی نباید به دست فراموشی سپرده شود لکن باید از جنبه معنوی نیز به سلامت کامل و جامع دست یافت.

همایش پیاده روی خانوادگی  بسیجیان روستای رشم دامغان برگزار شد

به مناسبت هفته سلامت، همایش پیاده روی بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج حضرت ابوالفضل(ع) حوزه کویری فجر در روستای رشم دامغان برگزار شد.

فرمانده حوزه بسیج کویری فجر دامغان، گفت: افراد شرکت کننده در این همایش دو کیلومتر از مسیر مسجد جامع روستا تا گلزار شهدای روستای رشم را پیمودند و سپس با شهدا تجدید پیمان کردند.

تقی گرزالدین برگزاری این همایش را در راستای نشر و توسعه فرهنگ ارزشمند بسیجی در عرصه ورزش عنوان کرد و افزود: جذب افراد در عرصه ورزش نیازمند فعالیت های فرهنگی و معنوی است.

برنامه های سپاه دامغان در هفته سلامت اعلام شد

مسئول بهداری سپاه ناحیه دامغان، برنامه های هفته سلامت در این ناحیه را اعلام کرد.

سرهنگ محمدعلی صرفی، برگزاری همایش بهداشت ویژه پاسداران و بسیجیان، مشارکت در پایگاه سلامت مستقر در نمازجمعه، ارائه خدمات مشاوره، کنترل فشار خون، تست ‌قندخون و مشاوره تغذیه برای بانوان را از جمله این برنامه ها عنوان کرد و گفت: تاکنون بیش از 150 نفر از این خدمات بهره مند شده اند.

وی انجام تست بی.ام. آی ویژه پرسنل وظیفه سپاه و ارائه مشاوره و راهنمایی تغذیه ای در این هفته، اعزام اکیپ پزشکی به کوه زر دامغان و ارائه خدمات پزشکی و پرستاری، تهیه و توزیع بروشورهای بهداشتی، برگزاری مسابقه بهداشتی، ارائه مشاوره های رایگان به خانواده های سپاه در طول هفته سلامت مشاوره های مامایی و روانشناسی، و بازدید از اماکن سپاه توسط اعضاء کمیسیون بهداشت را از دیگر برنامه های سلامت در سپاه دامغان ذکر کرد.

صرفی اظهار داشت: بازدید از اماکن سپاه توسط اعضای کمیسیون بهداشت، تقدیر از فعالان عرصه بهداشت در سپاه، عیادت و سرکشی از بیماران و جانبازان، برگزاری جشن روز پرستار در بیمارستان ولایت با همکاری بسیج جامعه پزشکی و نظام پرستاری و نصب پوستر و بنر در محیط های فرهنگی و ورزشی از دیگر برنامه های هفته سلامت است.
 

کد خبر 1573019

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha