پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ فروردین ۱۳۹۱، ۹:۰۷

با یاد صیاد دلها/

یادواره شهید صیاد شیرازی و شهدای کوی فاطمیه اراک برگزار شد

یادواره شهید صیاد شیرازی و شهدای کوی فاطمیه اراک برگزار شد

اراک - خبرگزاری مهر: یادواره شهید صیاد شیرازی و شهدای کوی فاطمیه اراک در سالن اجتماعات پیامبر اعظم (ص) استانداری استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرمانده لشکر 23 تکاور نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در این یادواره گفت: شهدای والامقام به خصوص صیاد شیرازی با ولایتمداری و تبعیت محض از ولی فقیه در تاریخ ماندگار شدند. 

امیر سرتیپ سید کمال پیمبری  با اشاره به اینکه شهیدان اطاعت پذیری و تبعیت از رهبری را به مردم درس دادند افزود: اقتدار ایران اسلامی به برکت وجود ولایت مطلقه فقیه کسب شده است.

وی با بیان اینکه بین شهادت طلبی و ولایتمداری رابطه مستقیم وجود دارد افزود: باید همه در خط ولایت فقیه حرکت کنیم تا امام راحل و شهیدان از ما راضی بوده و موفقیت، عزت، سربلندی و اقتدار ایران اسلامی حفظ شود.

وی گفت: امروز به برکت وجود ولایت فقیه و شهیدان والامقام ایران اسلامی به عنوان الگوی بیداری اسلامی در جهان می درخشد و باعث هراس دشمنان اسلام شده است.

برگزاری یادواره شهدا نقش مهمی در زنده نگه داشتن آرمان شهدا دارد 

امیر پیمبری با تاکید بر اینکه برگزاری یادواره شهدا نقش مهمی در زنده نگه داشتن آرمان و راه و مسیر شهدا دارد افزود: شهدا به ما اجازه غفلت و گمراهی از خط رهبری را نمی دهند.

وی افزود: دشمنان برای کم رنگ و بی اثر شدن فرهنگ ایثار و شهادت در ایران اسلامی همه توان خود را به کار گرفته اند و  نباید اجازه داد آنان به اهداف شوم خود برسند.

فرمانده لشکر 23 تکاور نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: دشمنان باید بدانند ایران اسلامی در مسیر اسلام ناب محمدی (ص) به صورت توفنده و بالنده حرکت می کند.

گفتنی است مداحی در سوگ شهادت حضرت زهرا (س) و پخش صحنه هایی از حضور شهید صیاد شیرازی در دوران دفاع مقدس و خاطره گویی از دیگر برنامه یادواره شهید صیاد شیرازی و شهدای کوی فاطمیه اراک بود.

کد خبر 1576967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha