پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۳۰

کارگاه آموزشی مالیات بر ارزش افزوده در نیشابور برگزار شد

کارگاه آموزشی مالیات بر ارزش افزوده در نیشابور برگزار شد

نیشابور - خبرگزاری مهر: مسئول فرهنگی دانشگاه پیام‌نور نیشابور از برگزاری کارگاه آموزشی مالیات بر ارزش افزوده برای دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

اعظم امینی در حاشیه این کارگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در این کارگاه قانون مالیات بر ارزش افزوده با اسلایدهای تهیه شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور بررسی، تعریف، تاریخچه قانون در جهان و ایران و مباحث نظری و عملیاتی آموزش داده شده است.

وی اظهار داشت: بررسی معافیت‌های دائم، قانونی، تکالیف فعالان اقتصادی در این نظام مالیاتی و چگونگی محاسبه و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده از برنامه‌های این کارگاه بوده است.

امینی گفت: یکی از هفت محور طرح تحول اقتصادی مالیات بر ارزش افزوده است که از سال 1387 اجرایی شده و بررسی انواع تخلفات و جرایم متعلق به این موضوع از دیگر برنامه‌های این دوره‌های آموزشی است.

وی تصریح کرد: این کارگاه آموزشی توسط دانشگاه علوم اقتصادی تهران برگزار و در پایان دوره به همه شرکت‌کنندگان گواهینامه دوره آموزشی کوتاه‌ مدت از سوی دبیر ستاد اجرایی دوره‌های تخصصی مالیات بر ارزش افزوده و مدیر آموزش‌های تخصصی و ضمن خدمت دانشگاه علوم اقتصادی اعطا می‌شود.

کد خبر 1584395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha