۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۹:۳۱

زنجیره انسانی کودکان ابوموسی در سواحل خلیج فارس ایجاد شد

زنجیره انسانی کودکان ابوموسی در سواحل خلیج فارس ایجاد شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: کودکان ابوموسی همزمان با روز خلیج فارس در کنار سواحل این جزیره، با تشکیل زنجیره انسانی حمایت خود را از نام خلیج فارس اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر یکشنبه 10 اردیبهشت همزمان با روز ملی خلیج فارس کودکان کانون پرورش فکری شهرستان ابوموسی با حضور در ساحل زیبای این جزیره به همراه خبرنگاران هرمزگانی زنجیره انسانی تشکیل دادند.

کودکان ابوموسی ای با فریاد ای ایران همیشه پاینده مانی و جاودان خلیج فارس را همیشه خلیج فارس دانستند.

همچنین اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز بندرعباس علاوه بر تشکیل زنجیره انسانی با استفاده از خاکهای رنگی به نقش آفرینی در کنار ساحل نیلگون خلیج فارس پرداختند.

این کودکان با تشکیل گروه های چهار و پنج نفره نقشه ایران، واژه خلیج فارس، عبارت زنده باد ایران و دهها نقاشی و مضمون مرتبط دیگر را بر شن های ساحل نقش زدند.

سرود خوانی و شادی کودکانه به این برنامه خودانگیخته شور و حال خاصی داده بود.

این برنامه در حالی ترتیب یافته بود که اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ابوموسی اطلاعی از حضور خبرنگاران در این جزیره نداشتند و مشارکت خبرنگاران در این زنجیره انسانی برای آنان غیر منتظره بود.

کد مطلب 1589012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha