پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۱۵

اکبرزاده اعلام کرد:

مهلت ارسال آثار جشنواره ملی حجاب تمدید شد

مهلت ارسال آثار جشنواره ملی حجاب تمدید شد

ساری - خبرگزای مهر: دبیر جشنواره ملی حجاب زینت آفرینش گفت: مهلت ارسال آثار جشنواره سراسری حجاب زینت آفرینش تا پایان اردیبهشت سالجاری تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اکبرزاده اظهار داشت: تبلیغ و نشر فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه امری ضروری است تا در سایه آن اخلاق و معنویت در جامعه حاکم شود.

وی بیان داشت: عفت و حجاب امری فطری بوده و خداوند آن را در نهاد هر زن و مردی به ودیعه نهاده تا موجب کمال جامعه و دوام خانواده‌ ها شود.

این فعال فرهنگی افزود: حجاب جهت دادن به اندیشه‌ها در نگاه ایمانی و فرهنگی یک توسعه است و باید وقت و بودجه فراوانی در این زمینه صرف کرد.

اکبرزاده با اشاره به اینکه مقاله و پژوهش بیشترین آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره بوده است، بیان داشت: 800 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره در بخش مقاله و پژوهش بوده و شعر، نقاشی، خاطره و داستان نیز به ترتیب بیشترین آثار ارسالی بودند.

دبیر جشنواره حجاب زینت آفرینش اذعان داشت: تاکنون بیشترین آثار ارسالی به ترتیب از استانهای مازندران، فارس، گلستان و قم بوده است.

اکبرزاده تصریح کرد: جشنواره حجاب و عفاف فرصتی بوده که نخبگان با مسئله حجاب بیشتر آشنا شده و در امر معرفت‌ شناسی به نسل جوان بهتر و موفق‌ تر عمل کنند.

وی اعلام کرد: به دلیل استقبال گسترده و چشمگیر، مهلت ارسال آثار تا پایان اردیبهشت سالجاری تمدید شد که بیشتر آثار ارسالی به این جشنواره به صورت کتاب و تالیفات منتشر و در اختیار مراکز علمی و فرهنگی قرار می‌ گیرد.

وی اظهار داشت: آثار ارسالی به جشنواره نماز، آبشار رحمت در دوهزار نسخه به صورت کتاب خاطرات نماز من به چاپ رسیده و در اختیار مراکز مختلف قرار گرفت.
 

کد خبر 1592512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha