پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۱:۰۷

کاستا:

تساوی نفت و استقلال عادلانه تر بود/ از داوری لطمه خوردیم

تساوی نفت و استقلال عادلانه تر بود/ از داوری لطمه خوردیم

آبادان - خبرگزاری مهر: سرمربی صنعت نفت آبادان گفت: تساوی استقلال و نفت عادلانه ترین نتیجه ای بود که می شد در این بازی رقم بخورد.

به گزارش خبرنگار مهر، خوزه آلبرتو کاستا پس از شکست تیمش در برابر استقلال تهران در آبادان در نشست خبری پایان بازی اظهار کرد: نتیجه به دست آمده در این بازی متفاوت تر از آن چیزی بود که من انتظار داشتم. به نظر من تساوی در این بازی، عادلانه ترین نتیجه ای بود که می شد رقم بخورد.

وی افزود: اگر تیمی در این بازی شایسته پیروزی بود صنعت نفت بود نه استقلال تهران. ولی فوتبال همین است و باید شرایط آن را پذیرفت.

کاستا تصریح کرد: در مورد صحیح بودن گل دوم استقلال شک دارم زیرا به نظر من آنها روی مدافع ما مرتکب خطا شدند که داور باید به همین دلیل بازی را متوقف می کرد.

سرمربی صنعت نفت آبادان عنوان کرد: گرمای هوای امروز آبادان خیلی شدید بود و به بازیکنان هر دو تیم فشار فراوانی وارد شد به گونه ای که وقتی ما گل دوم را دریافت کردیم دیگر امکان برگشت به بازی و جبران گل را نداشتیم.

این مربی پرتغالی در خصوص یک مهاجمه کردن تیم نفت در این بازی نیز عنوان کرد: به نظر من نفت باید روی زمین بازی می کرد به همین دلیل ما با دو مهاجم نمی توانستیم چنین کاری با بکنیم ضمن اینکه ما قصد داشتیم وسط زمین را در اختیار بگیریم.

کاستا در خصوص داوری در فوتبال ایران نیز گفت: در اکثر بازیهای این فصل روی اشتباهات داوری بازی را واگذار کردیم به همین دلیل نتیجه نگرفتن های نفت را نمی توان به نام من نوشت.

در نهایت این بازی با برتری دو بر یک استقلال تهران با پایان رسید. گلهای این بازی توسط فونیکه سی در دقیقه 9 برای صنعت نفت و گوران یرکوویچ در دقیقه 24 و میثم حسینی در دقیقه 74 برای استقلال تهران به ثمر رسید.
کد خبر 1595444

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha