۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۳۱

طاهایی خبر داد:

دو هزار هکتار زمین به فارغ التحصیلان کشاورزی واگذار می شود

دو هزار هکتار زمین به فارغ التحصیلان کشاورزی واگذار می شود

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران گفت: دو هزار هکتار زمین به فارغ التحصیلان بخش کشاورزی مازندران واگذار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی ظهر چهارشنبه در مراسم نخستین مرحله استحصال خاویار پرورشی از گونه فیل ماهی در مجتمع آبزی گستر ساعی منطقه گلما ساری با اشاره به اینکه ظرفیت کشاورزی استان با انجام فعالیت های علمی دوچندان خواهد شد، گفت: تولیدات کشاورزی تضمین کننده امنیت و استقلال سیاسی و اقتصادی کشور است.

وی افزود: محصولات زراعی در مازندران با بهره گیری از ماشین آلات پیشرفته و تامین نهاده ها افزایش چشمگیری می یابد.

طاهایی، روند حمایت دولت از تولیدات محصولات کشاورزی را مطلوب توصیف کرد و اظهار داشت: دو هزار هکتار از اراضی شرق استان که به عنوان بانک زمین استان مطرح بوده به فارغ التحصیلان بخش کشاورزی برای اجرای طرح های پرورش ماهی و میگو واگذار می شود.

استاندار مازندران به اهمیت استفاده از ظرفیت دریای مازندران و آبزی پروری استان اشاره کرد و گفت: حوزه دریای خزر مرکز تولید ماهیان خاویاری است اما امروزه برای حفظ ذخایر ، باید به این دریا تنفس داده شود.
 
وی با اشاره به برداشت غیر مجاز و بی رویه انواع آبزیان از دریا، گفت: صیانت از ذخایر دریای خزر به همدلی و مسولیت پذیری کشورهای حاشیه این دریا نیاز دارد.
 
وی به وجود ظرفیت پرورش ماهیان خاویاری استان مازندران اشاره کرد و گفت: خاویار استحصالی ایران از دریای خزر در بازار بین المللی از جایگاه والایی برخوردار است که باید حفظ شود.
 
نخستین استحصال خاویار از 60 قطعه از گونه های فیل ماهی 11 ساله در مرکز عمل آوری ماهیان خاویاری انجام شد.
کد خبر 1604054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha