پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۰۰

فراهانی در گفتگو با مهر:

یک گوینده نباید نقش بازی کند

یک گوینده نباید نقش بازی کند

کرج-خبرگزاری مهر: گوینده برگزیده رادیو البرز در دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو گفت:"یک گوینده نباید نقش بازی کند".

فاطمه فراهانی گوینده برتر برنامه" کودک، مادر، دریا" رادیو البرز از دوازدهمین جشنواره بین المللی رادیو وچهارمین اجلاس جهانی صدا در گفتگو باخبرنگارمهر، درباره این برنامه گفت:" کودک،مادر،دریا" برنامه 15 دقیقه ای با موضوع مادر بود وازآنجا که خود نیز مادر هستم با درک دغدغه های یک مادروعشق به فرزند گویندگی این برنامه را انجام دادم.

وی در تعریف خود از گویندگی افزود:گویندگی یعنی باعشق کارکردن وگویندگی چیزی جزصداقت نیست؛ یک گوینده نباید برای شنوندگان نقش بازی کند وباید خودش باشد.

گوینده برگزیده رادیو اجرای برنامه های زنده رادیویی را مستلزم تمرکز ویژه بر روی اجرا دانست وگفت:یک گوینده برنامه زنده رادیویی وقتی وارد استودیو پخش برنامه می شود باید تمام دغدغه ها و شادی ها وغم های خود را پشت درب های استودیو بگذارد؛شنوندگان نیزاین توقع را دارند که برنامه خوب و درخورآنها ارائه شود.

فراهانی در پاسخ به اینکه علاقمندان به گویندگی چگونه می توانند وارد این عرصه شوند نیز افزود:یک علاقمند به گویندگی باید در مرحله اول از صدای قابل قبولی برخوردارباشد، درتست اولیه 60 درصداحتمال اینکه این فرد در گویندگی موفق است یا نه به صدای او بستگی دارد.

وی عنوان کرد: سواد کافی و تحصیلات در مقاطع بالا نیز یکی از شرط ها و الزامات گویندگی است.

کد خبر 1606965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha