پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۳۵

میر شفیع به مهر اعلام کرد:

اعتبار 100 میلیارد تومانی برای نوسازی ناوگان عمومی روستایی

اعتبار 100 میلیارد تومانی برای نوسازی ناوگان عمومی روستایی

معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه تاکنون حدود 2 هزار و 700 کارت سوخت برای مسافربرهای راههای روستایی صادر شده است، گفت: 100 میلیارد تومان از محل منابع اعتباری طرح ماندگار مهر برای نوسازی ناوگان حمل و نقل روستایی اختصاص می‌یابد.

سید حسین میر شفیع در گفتگو با مهر در خصوص ایجاد مکانهای چند منظوره در راههای روستایی، اظهار داشت: ساخت این مکانها در حیطه وظیفه سازمان راهداری است اما مصوبات ستاد حمل و نقل سوخت کشور در این زمینه به منظور تامین جایگاه های سوخت پشرفت داشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه تاکنون حدود 2 هزار و 700 کارت سوخت برای مسافربرهایی که در راههای روستایی تردد می کنند صادر شده و یا در مراحل نهایی قرار دارد، اظهار داشت: دو هزار مسیر روستایی در کشور شناسایی شده است که اینها خطوط اصلی ارتباط روستاها و شهرها را برقرار می کنند.

وی با اشاره به مذاکره با شرکتهای حمل و نقل، تصریح کرد: با چند شرکت حمل و نقل مذاکره شده است تا ناوگان مورد نیاز راه های روستایی را تامین کنند که می توان از منابع صندوق توسعه ملی هم در این خصوص استفاده کرد.

میر شفیع در خصوص طرحهای مهر ماندگار، گفت: در طرحهای مهر ماندگار 100 میلیارد تومان پیش بینی شده است که برای نوسازی ناوگان، متقاضیان می توانند برای پرداخت مابه التفاوت سود بانکی با هزینه کمتری تسهیلات دریافت کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شکل و مدل خودروهای حمل و نقل عمومی روستایی، بیان کرد: رنگ، شکل و پلاک خودروهای حمل و نقل عمومی هم از سوی راهور انجام شده و در حال حاضر منتظر فراخوان هستند.

کد خبر 1608000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha