۳ تیر ۱۳۹۱، ۲۱:۳۹

پس از رسیدگی به اتهامات

متهم اصلی بمب گذاری بالی اندونزی به 20 سال زندان محکوم شد

متهم اصلی بمب گذاری بالی اندونزی به 20 سال زندان محکوم شد

کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: "عمرپاتک" متهم اصلی ساخت بمب های استفاده شده در حملات تروریستی جزیره بالی اندونزی در سال 2002 بر اساس حکم دادگاهی در اندونزی به 20 سال زندان محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی خبر آسیا، براساس حکم دادگاه عمر پاتک در 6 مورد از موارد اتهامی از جمله دست داشتن در 2 عملیات انتحاری در بالی اندونزی محکوم شده است.

وی همچنین متهم است که در یک سری انفجار ها در کلیساهای اندونزی در سال 2000 نیز دست داشته است.

وکیل عمر پاتک پس از اعلام رای دادگاه گفت: موکل او حکم دادگاه را بسیار سنگین می داند و اعتقاد دارد به دلیل همکاری دادگاه در زمان بررسی پرونده انتظار حکم خفیف تری داشته است.

پاتک در دادگاه اعلام کرده بود که تنها در ساخت بمب نقش داشته و در طراحی حملات دخالتی نداشته است.

صدور حکم 20 سال زندان برای پاتک اعتراض هایی را نیز در اندونزی در پی داشته است که او را مستحق مجازات بیشتری دانسته است.

 عمر پاتک ۴۰ ساله متهم اصلی طراحی بمب گذاری سال ۲۰۰۲ در یک کلوپ شبانه در جزیره بالی اندونزی است که در آن ۲۰۰ نفر از جمله 88 استرالیایی جان خود را از دست دادند.

 وی که توسط چندین کشور ازجمله آمریکا، استرالیا و اندونزی تحت تعقیب بود، درنهایت در ماه ژانویه سال گذشته میلادی توسط نیروهای امنیتی پاکستان در ابوت آباد محل کشته شدن اسامه بن لادن دستگیر و به اندونزی تحویل داده شد.

کد خبر 1633350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha