به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر عنابستانی گفت: دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری باید ضمن همکاری با یکدیگر، در رفع مشکلات موجود تعامل و همفکری داشته باشند.
وی سنگ اندازی و ایجاد مشکل قضایی برای برخی پروژه های دولتی از سوی دستگاه های اجرایی را نادرست اعلام و تأکید کرد: در صورت مشاهده چنین اقدامی، با مدیر دستگاه مربوطه به شدت برخورد می شود.
عنابستانی عمل به قانون و رعایت اصول کاری را ضروری برشمرد و افزود: هیچ مدیری نباید مانع از پیشرفت پروژه ها شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری توسعه بخش کشاورزی را وظیفه تمامی مدیران دستگاه های اجرایی اعلام و تصریح کرد: امسال توسعه بخش کشاورزی در رأس برنامه های اولویت دار استان قرار دارد.
وی با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان، گفت: تدابیر لازم برای جلوگیری از هرگونه روزه خواره به ویژه در بوستان ها، مکان های گردشگری و در معرض عموم از سوی فرمانداران، نیروی انتظامی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سایر دستگاه های اجرایی مربوطه اندیشیده شود.
عنابستانی جذب سریع تر باقی مانده اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای چهارمحال و بختیاری از سوی برخی دستگاه های اجرایی را ضروری اعلام وبیان کرد: برای این اقدام تنها ۱۵ روز دیگر فرصت باقیست.
۲۵ درصد معابر شهری چهارمحال و بختیاری برای معلولان مناسب سازی شده است
معاون عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری از مناسب سازی ۲۵ درصد معابر شهری استان برای معلولان خبرداد.
محمود عیدی گفت: این میزان، پایین تر از استاندارد کشوری است.
وی افزایش استانداردهای شهرسازی و مناسب سازی معابر با هدف تسهیل دسترسی و استفاده معلولان جسمی حرکتی، جانبازان و نابینایان را ضروری اعلام و تأکید کرد: مناسب نبودن فضاهای عمومی شهری از مشکلات جانبازان و ایثارگران محسوب می شود.
عیدی افزود: باید تمامی مردم و مسئولان برای مناسب سازی محیط فیزیکی شهر، اماکن عمومی و ادارات دولتی و رفع مشکل ایاب و ذهاب معلولان در راستای تأمین امنیت جانی و بهداشتی و کاهش اثرات روانی آنان تلاش کنند.
وی تصریح کرد: مناسب نبودن مسیر رفت و آمد برای معلولان در برخی دستگاه های اجرایی سبب مواجه شدن آنان با مشکل برای انجام اقدامات روزمره شان شده است.
کارآفرینی اصل مهم در توسعه کشور است
معاون برنامه ریزی استاندار چهارمحال و بختیاری کار و کارآفرینی در کشور را سبب تحول ساختاری برای تغییر در سیستم بهره وری دانست.
حمید رضا فروزنده گفت: استفاده از ظرفیت ها و منابع موجود و مدیریت صحیح منابع از اصول مهم تحول ساختاری در یک نظام محسوب می شود.
وی ابداع، نوآوری و کارآفرینی را اصول مهم در توسعه اعلام و تأکید کرد: کارآفرینان و دانش آموختگان دانشگاهی باید این موضوع را سرلوحه خود قرار دهند.
فروزنده افزایش نرخ جمعیت را عامل بحران در جامعه های در حال توسعه برشمرد و افزود: با استفاده از ظرفیت ها و فرصت های موجود می توان زمینه اشتغال و کار را برای دانش آموختگان بخش های تعاونی ها فراهم کرد.
۱۰ مسجد کوهرنگ در طرح هجرت سه تکمیل و ساخته می شود
فرماندار شهرستان کوهرنگ طرح هجرت سه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: ۱۰ مسجد کوهرنگ در طرح هجرت سه تکمیل و ساخته می شود
یدالله خالدی گفت: بسیجیان در طرح هجرت سه شهرستان کوهرنگ ۱۰ مسجد، ۱۰ خانه عالم و ۱۰ سرویس بهداشتی را احداث و یا تکمیل می کنند.
وی تأکید کرد: رنگ آمیزی مدرسه ها، رنگ آمیزی و نگهداری مبلمان شهری، توسعه باغات و کمک به اجرای طرح های کشاورزی و شرکت در طرح های حفاظت از عرصه های ملی و محیط زیست نیز از برنامه های بسیجیان در شهرستان کوهرنگ محسوب می شود.
خالدی افزود: بیش از ۲۰۰ بسیجی در تابستان امسال در اردوهای جهادی طرح هجرت سه شهرستان کوهرنگ شرکت دارند.
پیشرفت فیزیکی مرکز فرهنگی و هنری باباحیدر 55 درصد است
مدیرکل دفتر فنی استانداری چهارمحال و بختیاری پیشرفت فیزیکی مرکز فرهنگی و هنری باباحیدر را ۵۵ درصد برشمرد.
مجید نظری گفت: برای مطالعه و احداث این مرکز فرهنگی و هنری تاکنون سه میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه فرهنگی را بیش از دومیلیارد ریال اعلام و تأکید کرد: احداث مرکز فرهنگی و هنری شماره دو شهر فارسان نیز با ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.
نظری افزود: برای مطالعه و احداث این پروژه یک میلیارد و ۹۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی تصریح کرد: برای مطالعه و احداث مرکز فرهنگی و هنری شلمزار هم با ۴۶ درصد پیشرفت فیزیکی، تاکنون سه میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال هزینه شده است.
نظر شما