به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام محمدیان با بیان این مطلب گفت: م یکی از کاستیهای معاونت پژوهشی عدم مستندسازی یافتههای پژوهشی و تجارب تربیتی و مدیریت آموزشی است که برای رفع این نقیصه لازم است حمایتهای مادی و معنوی از طرحهای موفق و نوآوریهای تربیتی بومی صورت گیرد.
وی افزود: همچنین باید مستندسازی و انتشار یافتههای پژوهشی در داخل و خارج از کشور و ایجاد بانک اطلاعاتی فعال و کارآمد، در برنامه پنج ساله سازمان پژوهش بیشبینی شود.
محمدیان تصریح کرد:تدوین نظام جامع پژوهشی وزارت آموزش و پرورش از برنامههای آینده سازمان پژوهش براساس سند تحول بنیادین است که براساس آن باید چگونگی حمایت از پژوهشگران حوزه آموزش و پرورش و هدایت موضوعات و اهداف پژوهش در راستای تحقق اهداف تعلیم و تربیت رسمی روشن شود.
معاون پژوهشی آموزش و پرورش ضمن قدردانی از تلاشهای انجام شده و همکاریهای مراکز علمی و پژوهشی گفت: حمایتهای مادی و معنوی از کرسیهای نظریهپردازی در علوم تربیتی و روشهای تعلیم و تربیت باید جزء اولویتهای آموزش و پرورش باشد و در نظام برنامهریزی و بودجهبندی به این مهم، توجه لازم شود.
آموزش و پرورش آماده همکاری با حوزه های علمیه است
محمدیان همچنین به ضرورت همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: آموزش و پرورش بیش از همیشه آمادگی همکاری با حوزههای علمیه، دانشگاهها و مراکز علمی دارد،مشروط به اینکه این نهادهای علمی آمادهتر از قبل و با دریافت ضرورتها و الزامات سند تحول بنیادین، به نظام تعلیم و تربیت یاری رسانند.
وی ادامه داد: تحول هرچند یک امر مستمر و تدریجی است ولی باید با طراحی اسناد اجرایی و نقشه راه تمام حوزهها و مولفههای اثرگذار، آثار و نتایج پژوهش های انجام شده در یک بازده زمانی معین و مشخص با شاخصهای اندازهپذیر و قابل سنجش، برای جامعه هدف، قابل درک و رویت باشد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش از انتشار یافته های پژوهشی و ایجاد بانک اطلاعاتی فعال در برنامه پنج ساله معاونت پژوهشی خبر داد.
کد خبر 1636465
نظر شما