به گزارش خبرنگار مهر، در اولین روز هفته جاری یکی از مهمترین وعده های آیت الله صادق آملی لاریجانی در دوران ریاستش محقق و نخستین دفتر خدمات الکترونیک قضایی افتتاح شد. این دفتر در حالی افتتاح شد که قرار است 80 دفتر پیشخوان قضایی در سطح پایتخت به صورت آزمایشی آغاز به کار کنند و به زودی سایر استانهای کشور هم دارای دفاتر پیشخوان شوند. البته ناگفته نماند که شهروندان می توانند از درون خانه هم با استفاده از سایت عدل ایران شکایتهای خود را ثبت و پیگیری کنند.
آخرین جلسه دادگاه فساد بانکی 25 تیرماه
دومین روز هفته با چهاردهمین دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ بانکی آغاز شد. قبلا آخرین دفاعیات 33 متهم گرفته شده بود و قرار شد 7 متهم جدید از خود دفاع کنند که وقت دادگاه اجازه نداد و قرار شد دادگاه بعدی 25 تیرماه برگزار شود. آنچه مسئولان قضایی اعلام کرده اند این است که قرار است در همین فصل تابستان حکم نهایی متهمان صادر شود.
دعوای حقوقی جعفری و مطهری بالا گرفت
ولی چهاردهمین جلسه دادگاه فساد بانکی یک حاشیه داشت. البته خود دادگاه حاشیه ای نداشت ولی دادستان تهران در جمع خبرنگاران اعلام کرد که علی مطهری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به دلیل استفاده از برخی عناوین مجرمانه در نطق پیش از دستور مجلس مانند "مشایی و احمدی نژاد عامل اصلی وضعیت بد پوششی در جامعه هستند و شاید کارشان به ایجاد کاباره هم برسد و.." متهم شناخته شده و باید پاسخگو باشد. اظهارات دادستان تهران به مذاق علی مطهری خوش نیامد و این نماینده جنجالی مجلس هشتم و نهم در رسانه ها اعلام کرد: جناب آقای جعفری دولت آبادی اگر راست می گویید بروید پرونده سعید مرتضوی دادستان اسبق تهران و جواد لاریجانی و خیلی از افراد با نفوذ را رسیدگی کنید که مصونیت ویژه دارند. اینجانب به عنوان فرزند شهید آیت الله مطهری ، حاصل عمر و پاره تن امام خمینی و شخص دوم انقلاب، به نوبه خود اجازه ایجاد انحراف درانقلاب را نخواهم داد و در این راه تا پای جان ایستاده ام.
البته دعوای حقوقی و قضایی دادستان تهران با چهره ها و مسئولان ید طولایی دارد که مهمترین آن دعوای حقوقی جعفری دولت آبادی با غلامحسین الهام مشاور حقوقی رئیس جمهور بر سر توقیف روزنامه ایران و همچنین با علی اکبر جوانفکر مدیرمسئول روزنامه ایران بر سر نشریه خاتون بود. حالا باید منتظر بود که دادستان تهران چه عکس العملی در مورد این اظهارات نشان می دهد. علی مطهری می گوید نطق پیش از دستور حق نماینده است و دادستان می گوید نباید این حرفها را می زدی!و این جرم است.
ماجرای زمینهای جواد لاریجانی
جنجالها و اخبار قضایی و حقوقی این هفته زمانی داغ تر شد که ساعت 4 بامداد سایت ستاد حقوق بشر قوه قضائیه خبری را از محمد جواد لاریجانی منتشر کرد که در این خبر لاریجانی در جواب اظهارات علی مطهری که به دادستان گفته بود "اگر راست می گویی برو پرونده جواد لاریجانی را پیگیری کن" گفته است: بنده در این زمینها گندم و جو کاشته ام و این زمینها هم هیچ ارزشی برای من ندارد. 20 سال است این زمینها را آباد کردم و افتخار می کنم کشاورز هستم.
انتقال 12 زندانی ایرانی از ارمنستان به ایران


نظر شما