سید کریم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه روستای امامزاده عبدالله باغملک یکی از جاذبه های گردشگری در استان خوزستان به شمار می رود، اظهار کرد: فرماندار شهرستان باغملک باید هرچه سریع نسبت به اصلاح جاده دسترسی به این نقطه گردشگری اقدام کند.
حسینی همچنین با اشاره به بازرسیهای صورت گرفته از کمپها و اردوگاه های مناطق سیاحتی و تفریحی شهرستانهای اندیکا، لالی، ایذه و باغملک عنوان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از شیرین بهار، تاراز و سوسن سرخاب که از توابع شهرستان اندیکا و با عنایت به جاذبه گردشگری بالای منطقه سوسن سرخاب مقرر شد فرمانداری اندیکا با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری نسبت به توسعه زیر ساختهای منطقه سوسن سرخاب و ازدیاد سکوها و همچنین نظارت بر پیشرفت فیزیکی ساختمانهای واقع در منطقه تاراز و افزایش سکوهای این منطقه و منطقه شیرین بهاراقدام جدی انجام دهد.

معاون سیاسی انتظامی استانداری خوزستان کمبود سرویسهای بهداشتی را یکی از مشکلات مناطق گرشگردی استان خوزستان دانست و گفت: بر مبنای مصوبات بازدیدهای صورت گرفته، فرمانداری باغملک و لالی موظف به افزایش سرویسهای بهداشتی و رفع مشکل آب در مناطقی که با این مساله مواجهند هستند.
وی افزود: با توجه به اهمیت برنامه ریزی دقیق برای پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان با تفریحات سالم ضروری است فرمانداریهای استان دقت نظر لازم را برای آماده سازی اردوگاه ها و نظارت بر ترتیب دادن برنامه های آموزنده و فرهنگی داشته باشند.
سپاه حضرت ولی عصر (عج) متولی اداره اردوگاه های ایذه و باغملک و امامزاده عبدالله؛ اداره کل هلال احمر خوزستان متولی اداره اردوگاه های لالی و اندیکا و همچنین اداره کل آموزش و پرورش خوزستان متولی راه اندازی اردوگاه گتوند است.
نظر شما