پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۵۵

رتبه ده رشته تجربی اعلام کرد:

توکل به خدا کلید موفقیت/ انتخاب رشته پزشکی با هدف خدمت به محرومان

توکل به خدا کلید موفقیت/ انتخاب رشته پزشکی با هدف خدمت به محرومان

اردبیل – خبرگزاری مهر: رتبه 10 کشوری کنکور سراسری اعتقاد دارد کلید موفقیت و کسب پیروزی توکل به خداست که در سخت ترین لحظات انسان را یاری می کند.

پروا جوان شایانی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: موفقیتی که در کنکور کسب کرده ام به واسطه پشتکار، تلاش شبانه روزی، حمایت صمیمانه و خانواده و مهمتر از همه توسل به خدا و آموزه های معنوی و اخلاقی معنویات در لحظه به لحظه زندگیم است.

وی با بیان اینکه تاکنون در همه لحظات زندگیم تنها از خداوند طلب رضایت و موفقیت کرده ام، یادآور شد: روزانه 10 الی 12 ساعت درس خواندن تلاشی بود که از اعتقادم به خداوند سرچشمه می گرفت و ایمان داشتم که خدا این تلاشهایم را بی جواب نخواهد گذاشت.

نخبه علمی استان یکی دیگر از رموز موفقیت خود را مطالعه مفهومی دروس و یادگرفتن به جای حفظ کردن دروس عنوان کرد و گفت: در تمام سالهای پایه و پیش دانشگاهی تلاش کردم درس هر روز را همان روز مطالعه کنم و تا اشکالاتم رفع نشده به سراغ موضوع دیگر نروم.

جوان شایانی در خصوص برنامه آینده خود برای تحصیل گفت: رشته پزشکی در یکی از دانشگاههای تهران انتخابی است که هم علاقه و هم توانمندی علمی را در آن احساس می کنم.

وی علت این انتخاب را سطح علمی بالای دانشگاههای مرکز کشور عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه اساتید برتر در مرکز کشور مشغول به کارند در نتیجه سطح علمی دانشگاههای مرکز نیز قابل مقایسه با شهرستانها نیست و دانش آموزان نخبه را متمایل به خود می کند.

جوان شایانی تاکید کرد: در هر دانشگاه و هر شهری تحصیل کنم تلاش خواهم کرد به پزشک حاذقی تبدیل و سهم کوچکی از خدمت رسانی به همنوعانم را عهده دار شوم.

وی که موفقیت خود را مسئولیتی برای خدمت به همنوعان می داند، تاکید کرد: مهم رشته تحصیلی مورد انتخاب نیست بلکه اهمیت در نحوه استفاده از دانشی است که انسان کسب می کند.

این دانش آموز موفق استان تاکید کرد: خدمت به محرومان و انجام درست حرفه پزشکی خواست من است و معتقدم این خدمت پاسخ به لطفی است که خداوند در موفقیتم به من داشته است.

معلمانم بهترین هدایتگرم بودند، کلاس خصوصی نرفتم

وی با اشاره به شادی لحظه شنیدن خبر قبولی خود، گفت: شادی که از قبولی کسب کرده ام صرفا متعلق به من نیست و خانواده، دوستان و هم استانیهای من را نیز شامل می شود.

جوان شایانی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر استفاده از کلاسهای خصوصی تصریح کرد: به جز شرکت در آزمونهای ارزیابی از هیچ کلاس خصوصی استفاده نکردم و هدایت و تلاش درست معلمان مدرسه برای کسب نمره مناسب کافی بود.

وی افزود: علت تمایل دانش آموزان به استفاده از کلاسهای خصوصی بخشی به خاطر رقابت منفی و بخشی به دلیل تبلیغات منفی است و با این حال دیده می شود دانش آموزانی که به کلاس رفته بودند نتیجه بهتری در کنکور نداشتند.

رتبه 10 کنکور سراسری و شش منطقه ای تاکید کرد: با توجه به اینکه کنکور یک امتحان تستی است استفاده از آزمونهای ارزیابی ضروری است و اگر مدارس می توانستند در سطح مناسبی این آزمونها را برگزار کنند بسیاری از دانش آموزان مجبور به استفاده از آزمونهای آموزشگاههای خصوصی نبودند.

برگزاری کنکور به شکل فعلی مناسب نیست

وی در ابراز عقیده خود نسبت به حذف کنکور تاکید کرد: برگزاری کنکور به شکل فعلی مناسب نیست و دانش آموزانی هستند که به دلیل اضطراب یا مشکلات دیگر نمی توانند دانسته های خود را در یک آزمون چهار ساعته پیاده کنند.

جوان شایانی با بیان اینکه در صورت حذف کنکور همچنان دانشگاههای برتر کشور آزمون ورودی خواهند داشت، ادامه داد: حذف کامل کنکور به نظر غیر ممکن می آید و بهتر است کنکور در چند مرحله برگزار شود تا ارزیابی مقبول تری صورت گیرد.

کتب درسی دانش آموز را از سد کنکور عبور نمی دهد

وی با اشاره به یکی از تناقضات آموزشی تصریح کرد: نوع آزمون کنکور و سوالات مطرح در آن هیچ ارتباطی با کتب درسی ندارد و این کتب صرفا سرفصل موضوعات درسی را مشخص می کنند.

رتبه 10 کنکور کشور در رشته تجربی گفت: آماده شدن برای کنکور نیاز به کتب کمک درسی تستی دارد که این موضوع به خصوص در دروس ریاضی فیزیک دیده می شود.

وی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از مطالعه مفهومی دروس در مدارس به مطالعه تستی تاکید می شود و دانش آموزان متوسطه و پیش دانشگاهی حتی دروس عمومی مانند دین و زندگی را به صورت نکته تستی حفظ می کنند.

کاهش سطح علمی دانش آموزان تیزهوش

این دانش آموز نخبه استان با یادآوری تلاش معلمان مدرسه برای آماده سازی دانش آموزان برای کنکور تاکید کرد: در حال حاضر مدارس تیزهوشان به مانند سابق مجموعه دانش آموزان نخبه نیست و یکی از دلایل کاهش سطح علمی دانش آموزان افزایش تعداد این نوع مدارس است.

وی افزود: زمانی که قبولی راحت تر است دانش آموزان متوسط نیز می توانند به تیزهوشان راه یابند و معلم مجبور است برای اینکه در کلاس درس تعادل ایجاد کند به این گروه دانش آموزان نیز توجه داشته باشد.

جوان شایانی تاکید کرد: بهتر است به جای افزایش مدارس تیزهوشان مدارس نوع دیگری افزایش یابد تا از این طریق فرق بین نخبگان علمی و سایر دانش آموزان محفوظ بماند.

کد خبر 1664947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha