پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۴۲

آزادبخت خبر داد:

راه اندازی رشته های جدید دستیاری در علوم پزشکی مازندران

راه اندازی رشته های جدید دستیاری در علوم پزشکی مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: رشته های جدید دستیاری به زودی در این واحد دانشگاهی پزشکی راه اندازی می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آزادبخت افزود: جراجی مغز و اعصاب، اورولوژی، پزشکی اجتماعی از جمله این رشته ها محسوب می شوند که امیدواریم در آینده نزدیک راه اندازی شود.

وی افزایش تعداد رشته های تحصیلی این مجموعه دانشگاهی را زمینه پذیرش بیشتر دانشجویان دانست و افزود: عمده ترین رشته های تحصیلی این مجموعه دانشگاهی مربوط به مقاطع تحصیلات تکمیلی و دستیاری پزشکی است.

آزادبخت، تعداد رشته تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دستیاری را حدود 40 رشته اعلام کرد و اظهار داشت: از این تعداد ، 14 دوره دستیاری پزشکی است که در این مجموعه دانشگاهی تدریس می شود.

برگزاری جشنواره برترین های روابط عمومی دانشگاهها

دومین جشنواره معرفی روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌های منطقه هشت کشور، یکم و دوم آبان ماه سالجاری به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می‌شود.

حسین یحیی‌ زاده، دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دانشگاه‌های منطقه هشت کشورگفت: تاکنون بیش از 150 اثر از دانشگاههای منطقه به دبیرخانه شورا ارسال که آثار ارسالی در 10 بخش توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و حائزان رتبه‌های برتر معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: این جشنواره برای دومین سال پیاپی در منطقه برگزار می‌شود و این در حالی بوده که چنین جشنواره‌ای توسط هیچ یک از مناطق 9 گانه کشور برگزار نشده است.

روز پزشک فرصت ارزشمند برای ادای احترام به اطبا

محمد مهدی ناصحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با تبریک روز پزشک اظهار داشت: یکم شهریور ماه ، زادروز حکیم بوعلی سینا، که به حق به نام روز پزشک منزلت یافته است، فرصتی ارزشمند برای ادای احترام و ابراز ارادت حضور پزشکان گرانقدر این دیار بوده که به یمن فرزانگی و فضایل ممتاز انسانی به تسکین و زدودن آلام جسم و روح خلق خدا توفیق یافته است.

از صمیم قلب این روز بزرگ را به همه پزشکان عزیز تبریک می گویم و عزت و سلامت ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

افزایش روند جذب هیئت علمی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه را 341 نفر اعلام کرد و گفت: روند افزایشی جذب هیئت علمی در این دانشگاه همچنان ادامه دارد.

محمد آزادبخت، تعداد دستیاران این مجموعه دانشگاهی را 230 نفر دانست و افزود: این رقم در سال 72، هجده نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد رشته های دستیاری پزشکی این مجموعه در سال های اخیر افزایش یافته و به 14 رشته تحصیلی رسید، تصریح کرد: بیشترین تعداد دانشجویان دستیاری پزشکی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رشته قلب و عروق است.

کد خبر 1678272

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha