به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی در خطبه های نماز جمعه امروز شاهرود که در محل حسینیه و مدرسه قلعه این شهر برگزار شد، ضمن تاکید بر پیروزی بزرگ سیاسی ایران در برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهدها، افزود: این جنبش در مسایل هسته ای همواره در کنار ایران بوده و برگزاری این اجلاس در ایران برکات فراوان معنوی، سیاسی و مادی به همراه دارد و این اجلاس پیروزی سیاسی ایران را به رخ جهانیان خواهد کشید.
وی با اشاره به اینکه شهیدان رجایی و باهنر منشاء تحول در کشور بودند، تصریح کرد: هفته دولت فرصت مناسبی برای دولتمردان است تا خدمات یکساله خود را بازنگری و نقاط قوت و ضعف را پیدا کنند.
خطیب جمعه شاهرود خاطر نشان کرد: برنامه های هفته دولت باید از تشریفات به دور باشد چرا که شروع آن با نام شهیدان رجایی و باهنر است و همانند سایر مناسبت های معنوی رنگ معنوی دارد.
امینی گفت: با توجه به تحولاتی که شهیدان رجایی و باهنر انجام دادند و باعث خدمات ارزنده بسیاری بودند، هفته دولت در تمامی زمان ها وظیفه سنگینی برای خدمتگزاران نظام در دولت ایجاد کرده است.
وی با اشاره به بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه گفت: این تحول عظیم در ملت ها، آینده بهتر را رقم خواهد زد و با هوشیاری تمام باید مراقب فتنه دشمنان باشیم.
امام جمعه موقت شاهرود انواع تفرقه که دشمنان اسلام به آن دامن می زنند را باعث بی نظمی و اغتشاشات در منطقه دانست و افزود: بیداری و هوشیاری ملت های مسلمان در نابودی هرچه سریعتر اسرائیل موثر خواهد بود.
نظر شما