۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۶:۲۶

پنج پروژه عمرانی در شهرستان رودان افتتاح شد

پنج پروژه عمرانی در شهرستان رودان افتتاح شد

رودان - خبرگزاری مهر: پنج پروژه عمرانی با حضور معاون عمرانی استاندار هرمزگان افتتاح و پشتوانه توسعه شهرستان رودان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پنج پروژه عمرانی در شهرستان رودان در بخش آب روستایی و شهری، طرح هادی روستایی، عمران، آموزشی و طرح هادی افتتاح و تقدیم مردم این شهرستان شد.

بهره برداری از دبستان دخترانه نرجس روستای سکل با اعتبار دو میلیارد و 500میلیون ریال ، ساختمان شهرداری و شورای اسلامی شهر بیکاه دو میلیارد و 600 میلیون ریال ، اصلاح 19کیلومتر شبکه آبرسانی شهر بیکاه با اعتباریک میلیارد و 500 میلیون ریال و اصلاح شبکه آبرسانی نیز با اعتباری بالغ بر شش میلیارد و 600 میلیون ریال از محل اعتبارت استانی به بهره برداری رسید.

آبرسانی به مجتمع روستای خیر آباد با اعتبار هشت میلیارد ریال ، آبرسا نی به روستای دهنو با اعتبار دو میلیارد و 730میلیون ریال و آسفالت معابر ازدیگر پروژه های است که امروز توسط معاون عمرانی استاندار افتتاح شد.

درطول هفته دولت 52 پروژه عمرانی در شهرستان رودان با اعتباری بالغ بر 132 میلیارد ریال افتتاح می شود.
 

کد خبر 1682167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha