پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۵۵

سردارغفاری:

پدافند غیرعامل معقول ترین و صلح آمیزترین روش دفاعی است

پدافند غیرعامل معقول ترین و صلح آمیزترین روش دفاعی است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان رضوی گفت: پدافند غیر عامل معقول ترین و صلح آمیز ترین روش دفاعی است و با هدف ارتقای پایداری ملی و صیانت از امنیت ملی نه تنها در ایران بلکه در تمامی کشورها مورد توجه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد غفاری اشاره به موضوع پدافند غیر عامل در موادی از قانون برنامه های چهارم و پنجم توسعه را نشان از اهمیت آن دانست و بر افزایش آگاهی مدیران استان از مقوله پدافند غیرعامل و لزوم لحاظ مولفه های آن در تصمیمات شان تاکید کرد.

وی افزود: بر اساس این مواد قانونی تمامی طرح های ملی و استانی باید دارای پیوست پدافند غیر عامل باشند و یا به نوعی مطالعات توجیهی پدافند غیر عامل برای آن ها صورت پذیرد.

وی تاکید کرد: التزام به این قوانین منجر به جلوگیری از بروز و یا کاهش خسارات احتمالی ناشی از تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرم دشمنان خواهد شد.

جانشین رئیس شورای پدافند غیرعامل خراسان رضوی گفت: در جمهوری اسلامی ایران اقدامات پدافند غیر عامل با رویکرد دینی و اسلامی انجام می شود.

غفاری از برنامه ریزی برای آموزش دیدن اعضای شورای اداری شهرستان ها خبر داد و گفت: دراین راستا برای تعداد هزار و 831 نفر، 38 هزار و 451 نفر ساعت آموزش در نظر گرفته شده است.

وی یاد آور شد: پیش از این مدیران دستگاههای اجرایی، فرمانداران، بخشداران، شهرداران و کارشناسان، آموزش های لازم را فراگرفته اند.

معاون سیاسی امنیتی خراسان رضوی بیان کرد: طی سه سال گذشته چهار هزار و 291 نفر از افراد مذکور در قالب 39 هزار و 909 نفر ساعت، آموزش های پدافند غیر عامل را دیده اند.

غفاری یاد آور شد: سه هزار  و 50 نفر با 23 هزار و 450 نفر ساعت نیز از طریق برگزاری همایش و سمینار های آموزشی، با مباحث این حوزه آشنا شده اند.

به گفته وی در مدت یاد شده سه هزار و 75 نفر ساعت مانور پدافند غیر عامل برگزار شده است.

گفتنی است، بر اساس ابلاغیه دولت، سطح مدیریت پدافند غیر عامل از دبیرخانه به اداره کل ارتقا یافته است.

کد خبر 1687081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha