به گزارش خبرنگار مهر، منصور عتیقی عصر یکشنبه در حاشیه ستاد امور جوانان استان افزود: و بناست تا در خصوص اوقات فراغت در هفته دفاع مقدس نیز کارویژه ای انجام شود تا اعتقاد و دانسته های دانش آموزان عمق داده شود.
وی اظهار داشت: در این هفته در هر شهرستان برای دانش آموزان شهید مراسمی برگزار می شود و در گرگان به عنوان محور یاداواره برنامه ای اجرا خواهد شد.
رحیمیان ، معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان گفت: در ستاد ساماندهی مصوباتی داریم که از سوی دولت ابلاغ می شود، اگر کاری جز این مصوبات انجام شود باید از سوی سمن ها اجرا شود تادر اجرای مصوبات ما اخلالی ایجاد نشود.
مهری مهدوی مدیر کل امور بانوان استانداری گلستان نیز گفت: اولویت های حوزه جوان باید برشمرده شود و سهم هر کارگروه نیز باید مشخص شود.
نظر شما