پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۴۹

با حضور 600 نفر/

جشنواره سراسری "فرزندان مهر" ویژه پسران در اردبیل خاتمه یافت

جشنواره سراسری "فرزندان مهر" ویژه پسران در اردبیل خاتمه یافت

اردبیل – خبرگزاری مهر: هفتمین جشنواره فرهنگی ورزشی "فرزندان مهر" کودکان بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی کشور ویژه پسران با معرفی نفرات برتر در اردبیل پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ظهر دوشنبه در مراسم اختتامیه این رقابتها طی سخنانی گفت: در این دوره از رقابتها بیش از یک هزار کودک 14 تا 18 ساله در دو بخش پسران و دختران شرکت داشتند.

رویا احمدیان با بیان اینکه این تعداد در قالب 600 پسر و بیش از 400 دختر ورزشکار از 30 استان کشور حضور داشتند، اضافه کرد: این رقابتها به مدت 10 روز در مرکز ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

وی یادآور شد: در این جشنواره شرکت کنندگان در شش رشته ورزشی فوتسال، شنا، آمادگی جشمانی، دو و میدانی، تنیس روی میز و شطرنج و هز بخش در سه روز به رقابت تنگاتنگ پرداختند.

مدیرکل بهزیستی استان توسعه فعالیت بهزیستی در زمینه فرهنگی و ورزشی مددجویان را از مهمترین محورهای این جشنواره برشمرد و افزود: این جشنواره با هدف ارتقاء فرهنگی، ورزشی و هنری و افزایش روحیه رقابت اجتماعی برگزار شد.

وی توانمندسازی فرزندان بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی را از مهمترین هدف گذاریهای این سازمان در اجرای این برنامه ها دانست و تصریح کرد: جشنواره فرزندان مهر بهترین بستر برای پر کردن اوقات فراغت این کودکان است تا استعدادها و تواناییهای خود را نشان دهند.

احمدیان بیان داشت: در جشنواره امسال علاوه بر فضای رقابتی تلاش کردیم فضای فرهنگی، معنوی، علمی و هنری را نیز ایجاد کنیم که برگزاری مسابقات داخلی قرآنی در راستای تحقق این اهداف بود.

وی با اشاره به تلاشهای سه ماهه صورت گرفته برای برگزاری جشنواره فرزندان مهر در استان ادامه داد: برای برگزاری مطلوب و موفق این همایش سراسری 9 کمیته مختلف تشکیل شد .

این مسئول همچنین از ایجاد 15 غرفه جنبی از دستاوردها و برنامه های فرزندان مهر در این جشنواره خبر داد و متذکر شد: غرفه هلال احمر، حرفه آموزی، جوانان، بازی و سرگرمی، شهدا، کتابخوانی، نجوم شناسی و... از جمله این غرفه ها بود.

وی با اشاره به استفاده چهار هزار و 772 نفر بازدید از این غرفه ها طی برگزاری جشنواره عنوان کرد: از این تعداد هزار و 707 نفر بازدید دختران و سه هزار و 65 نفر بازدید پسر بودند.

همچنین در پایان جشنواره در بخش پسران در رشته آمادگی جسمانی گروه سنی زیر 14 سال استانهای اصفهان، کهکیلویه و بویراحمد، تهران الف مقامهای اول تا سوم را کسب کردند. در گروه سنی بالای 14 سال رشته آمادگی جسمانی نیز خراسان شمالی، کرمان،‌ فارس به عناوین برتر دست یافتند.

در رشته شنا گروه سنی زیر 14 سال استانهای کرمان، هرمزگان، اردبیل و در رده سنی بالای 14 سال نیز استان آذربایجان غربی اول شد و استانهای بوشهر و خراسان رضوی دوم و سوم شدند.

همچنین در رشته تنیس روی میز زیر 14 سال نماینده استان بوشهر، کرمانشاه و فارس و اصفهان مقمهای اول تا سوم را کسب کردند، بوشهر، تهران الف، و اردبیل و آذربایجان شرقی نیز مقامهای برتر رده سنای بالای 14 سال را به دست آوردند.

در رشته دو و میدانی در گروه سنی زیر 14 سال استانهای کرمان، خراسان رضوی، تهران الف و در گروه سنی بالای 14 سال استانهای خراسان رضوی، کرمان، فارس به ترتیب مقامهای اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در مسابقات فوتسال زیر 14 سال این جشنواره تهران الف به مقام اول، کرمان مقام دوم و خراسان رضوی به مقام سوم و در رده سنی بالای 14 سال کهکیلویه و بویراحمد به مقام اول، مازندران مقام دوم و سیستان و بلوچستان به مقام سوم رسیدند.

در رشته شطرنج نیز استانهای بوشهر، تهران الف و آذربایجان شرقی عناوین برتر را به خود اختصاص دادند.
......................
عکس: وحید مقدم

کد خبر 1688001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha