۳۱ شهریور ۱۳۹۱، ۱۹:۱۱

بر خلاف ادعاهای غرب؛

تظاهرات مسلمانان در فرانسه ممنوع شد

تظاهرات مسلمانان در فرانسه ممنوع شد

دولت فرانسه تظاهرات مسلمانان این کشور در اعتراض به انتشار کاریکاتور موهن به ساحت نورانی رحمت للعالمین حضرت محمد(ص) در یکی از هفته نامه های این کشور را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مقامات فرانسوی امروز جمعه اعلام کردند که هر گونه تجمع و یا تظاهرات مسلمانان در اعتراض به انتشار کاریکاتور موهن به ساحت حضرت محمد (ص) ممنوع است.

ممنوع اعلام شدن برگزاری تظاهرات در غرب در حالی است که غربی ها همواره ادعا می کنند به آزادی بیان احترام می گذارند که این تصمیم فرانسوی نفاق مدعیان غربی آشکار می شود.

به دنبال انتشار فیلم ضد اسلامی در آمریکا در هفته گذشته، روز چهارشنبه گذشته نیز یک هفته نامه فرانسوی اقدام به انتشار یک کاریکاتور اهانت آمیز به مقدسات مسلمانان کرد که این امر موجی از خشم را در جهان اسلام به راه انداخت.

بر اساس این گزارش، پیشتر دولت تونس نیز برگزاری تظاهرات مردمی در اعتراض به انتشار این فیلم و کاریکاتور را ممنوع اعلام  کرده بود.  

کد خبر 1701543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha