به گزارش خبرنگار مهر، طیبه نیک مرد ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح شبنم یک شبکه بازرسی و نظارت مردمی است، افزود: در این سامانه مردم می توانند با یک گوشی تلفن دوربین دار و با نصب یک نرم افزار در شناسایی کالای قاچاق دولت را یاری می کنند.
وی با تاکید بر این که این طرح ظریب نفوذ بازرسی و کنترل کالای قاچاق را کاهش می دهد افزود: طرح شبنم از اول اردیبهشت امسال در استان اجرایی شده است و مرحله دوم این طرح از اول مهر ماه اغاز شده و بر این اساس نصب برچسب شبنم بر روی کالاها به مدت دو ماه تمدید شده است.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با یاداوری اینکه اجرای طرح شبنم می تواند در شناسایی و مبارزه با ورود کالاهای قاچاق، غیر استاندارد و تقلبی موثر می باشد ادامه داد: در مرحله نخست پنج گروه کالایی ملزم به نصب بارکد شبنم در روی محصولات خود شدند و در حال حاضر عدم نصب بارکد دو بعدی بر روی کالایی مانند لوازم خانگی، تلفن همراه، رایانه وملحقات ان، برخی از انواع تجهیزات پزشکی و لوازم ارایشی و بهداشتی باعث می شود این کالاها به عنوان قاچاق محسوب شوند.
وی گفت: خریداران کالای دارای بارکد شبنم توجه داشته باشند نباید هیچ گونه هزینه اضافی برای خرید این قبیل کالاها بپردازند و با فروشندگان متخلف در این زمینه به شدت برخورد خواهد شد.
نیک مرد در رابطه با عملکرد طرح شبنم در شش ماه گذشته در زنجان افزود: 100 مورد بازرسی، تشکیل شش فقره پرونده در خصوص گوشی همراه از جمله این عملکرد ها بوده است و در مجموع این پرونده ها با ارزش ریالی 45 میلیون و 990 هزار ریال بوده است.
وی با اشاره به اینکه 99 درصد واحد های صنفی زنجان تحت پوشش طرح شبنم هستند، ادامه داد: از 15 شهریور ماه نیز طرح بازگشایی مدارس در استان به اجرا در امده است و در این طرح کالاهایی از قبیل کیف، کفش، مانتو و شلوار و لوازم و التحریر مورد نظارت دقیق تری قرار می گیرند.همچنین در راستای اجرای این طرح حدود 24 بازرس رسمی و 300 بازرس افتخاری به فعالیت می پردازند.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خاطرنشان کرد: در رابطه با طرح بازگشایی مدارس تعداد 114 شکایت دریافت شده که 14 مورد از ان حضوری و هشت مورد کتبی بوده است.
وی یادآور شد: از تعداد شکایت های بالا 37 فقره متخلف شناخته شده و 66 مورد نیز غیر متخلف بوده و چند پرونده نیز در حال بررسی است.

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: مرحله دوم اجرای طرح شبنم در استان از اول مهر ماه اغاز شده است.
نظر شما