۲۲ مهر ۱۳۹۱، ۹:۵۴

اخبار ورزشی/

لوبون آمل صدرنشین لیگ برتر فوتسال مازندران شد

لوبون آمل صدرنشین لیگ برتر فوتسال مازندران شد

آمل - خبرگزاری مهر: تیم لوبون آمل با تساوی پرگل خانگی برابر تیم شهرداری سورک در مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه های مازندران، به صدر جدول رده بندی این مسابقات صعود کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم های لوبون آمل و شهرداری سورک در هفته نوزدهم مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه های مازندران شامگاه جمعه در سالن ورزشی پیامبراعظم آمل به مصاف هم رفتند و در پایان دو تیم به تساوی پر گل سه بر سه رضایت دادند.

تیم لوبون آمل با وجود این تساوی 36 امتیازی شد و با یک بازی کمتر به لطف تفاضل گل بیشتر نسبت به تیم خلیل شهر بهشهر در صدر جدول رده بندی لیگ برتر فوتسال باشگاه ای مازندران قرار گرفت.

این تیم در سه هفته مانده به پایان مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه های مازندران از امیدهای کسب قهرمانی وصعود به لیگ کشوری است.

ساری قهرمان مسابقات اسکیت سرعت مازندران شد

تیم هیئت ساری در مسابقات اسکیت سرعت قهرمانی بانوان مازندران، با کسب شش نشان طلا، نقره و برنز مسابقات به مقام قهرمانی دست یافت.

در پایان مسابقات اسکیت سرعت بانوان مازندران که در پیست اسکیت دانشگاه شمال آمل برگزار شد، تیم هیئت ساری با کسب چهار نشان طلا، یک نقره و یک برنز قهرمان شد.

تیم بابل با کسب دو نشان طلا، سه نقره  و سه برنز در جای دوم قرار گرفت و اسکیت بازان تیم قائم شهر با دو نشان طلا، دو نقره و یک برنز در جای سوم ایستادند.

جویبار قهرمان مسابقات کشتی آزاد جوانان مازندران شد


در پایان مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان مازندران که 194 کشتی گیر از 31 شهرمازندران دو روز در سالن ورزشی امام خمینی(ره) شهرستان نور با هم رقابت کردند، تیم جویبار با کسب 53 امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت.

تیم های قائم شهر با 46 و ساری با 44 امتیاز در این مسابقات به ترتیب دوم و سوم شدند. در این مسابقات 85 داور مازندرانی به عنوان هیات داوری حضور دارند.

در مجموع پنج نفر برتر هر وزن در این مسابقات به اردوی آماده سازی تیم منتخب مازندران دعوت خواهند شد.

کاله مازندران دسته یک بسکتبال کشور را با پیروزی آغاز کرد

تیم بسکتبال کاله مازندران فصل جدید مسابقات لیگ دسته یک بسکتبال باشگاه‌های کشور را با پیروزی با ارزش خانگی برابر تیم مدعی اصفهان آغاز کرد.

تیم کاله مازندران در آغاز دور رفت نخست مسابقات دسته یک بسکتبال باشگاه‌های کشور عصر جمعه در سالن ورزشی شهید سجودی بابل میزبان تیم فولاد ماهان نوین اصفهان بود و درپایان میهمان خود را با نتیجه 76 بر58 با شکست بدرقه کرد.

شاگردان جوان رضا نوری سرمربی تیم کاله مازندران درهرچهارکوارتر این مسابقه برتری عددی خود را برابرحریف اصفهانی حفظ کردند ودرپایان با اختلاف 18 امتیاز زمین مسابقه را ترک کردند.

کد مطلب 1718301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha