پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۲۶

رضوانی عنوان کرد:

پایبندی به ارزشهای انقلاب مهمترین شاخص مدیر دولت اسلامی است

پایبندی به ارزشهای انقلاب مهمترین شاخص مدیر دولت اسلامی است

یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی وامنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پایبندی به ارزشهای انقلاب، نظام و رهبری از مهمترین شاخصه های مدیر دولت اسلامی است و چنین مدیری می تواند پاسخگوی مشکلات و نیازهای مردم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی رضوانی صبح دوشنبه در جمع مدیران و کارکنان استانداری افزود: کسی که مسئولیتی را در این کشور برعهده می گیرد، باید از تخصص، توان، تجربه وایمان لازم برخوردار باشد.

وی با بیان اینکه نقش مدیران در پاسداری از ارزشهای انقلاب بسیار مهم است، عنوان کرد: انتقاد منصفانه و درست از مسئولان زمینه پیشرفت کار را فراهم کرده و فرصتی برای مدیران است تا بتوانند نواقص کار خود را بر طرف کنند.

رضوانی مأموریت اصلی وزارت کشور را تامین نظم، امنیت و سیاستگذاری عنوان کرد و افزود: فعالیت در حوزه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی از وظایف اصلی معاونت سیاسی و امنیتی است و کار کردن در این مجموعه از اهمیت و حساسیت ویژه ای برخوردار است.

معاون استاندار همچنین اظهار داشت: با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در تعامل هستیم و در کنار یکدیگر برای توسعه استان تلاش می کنیم.

وی با بیان اینکه از پیشنهادهای سازنده و مناسب نمایندگان در تصدی مسئولیتها استقبال می کنیم، افزود: اگر نمایندگان مجلس شخصی را برای تصدی مسئولیتی معرفی کنند که صلاحیت و شرایط لازم را داشته باشد، می پذیریم.

رضوانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود فتنه 88 را خیانت بزرگی به جمهوری اسلامی و ارزشهای انقلاب دانست و بیان داشت: با رهبری حکیمانه ولی امر مسلمین و بصیرت وهوشیاری ملت ایران، توطئه دشمنان خنثی شد.

وی افزود: مدیران ما نسبت به مسائل کشور بی تفاوت نیستند و در کنارآنان ملت نیز برای استقلال و آزادی که در سال 57 بدست آورده اند خاموش ننشسته و احساس تکلیف ومسئولیت می کنند.

معاون سیاسی استاندار با بیان اینکه ما غرق نعمت هایی هستیم که دیگر کشورها از آن بی بهره اند، عنوان کرد: رهبری انقلاب یکی از نعماتی است که خدای متعال به ما ارزانی داشته است.

کد خبر 1720312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha