پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۳۸۴، ۱۹:۱۸

در پي بروز برخي نشانه هاي بيماري سرطان صورت پذيرفت ؛

شكايت كاركنان تاسيسات اتمي ديمونا عليه اسرائيل

كاركنان تاسيسات اتمي رژيم اسرائيل در پي شيوع بيماري سرطان در ميان كاركنان اين تاسيسات ، يك دادخواست 76 ميليون شيكلي را عليه دولت شارون مطرح كرده اند .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه اسرائيلي جروزالم پست، اين گروه كه از كاركنان فعلي و سابق نيروگاههاي اتمي ديمونا و "ناحال سوريق" هستند ، دادخواستي 76 ميليون شيكلي را با 11 مورد اتهام عليه رژيم اسرائيل و كميسيون انرژي اتمي اين رژيم، به دادگاه ارائه داده اند. 

كاركنان يا اعضاء خانواده آنها اعلام كرده اند كه تشعشعات اتمي باعث شده تا ابتلا به سرطان در آنها بيشتر شود و اين بيماري لاعلاج بيشتر آنها را تهديد مي كند.

همچنين آنها مديريت اين تاسيسات را متهم كردند كه از تخلفاتي كه در زمينه مسائل ايمني صورت مي گيرد چشم پوشي مي كنند.

گفتني است كه گرچه مقامات رژيم صهيونيستي بارها از بي خطر بودن اين تاسيسات سخن به ميان آورده اند و انجام بازرسي هاي بين المللي را در اين خصوص رد كرده اند ليكن بيشتر كارشناسان مسائل ايمني ، تاسيسات هسته اي ديمونا و ديگر تاسيسات اتمي رژيم صهيونيستي را نا امن اعلام كرده و كوچكترين اتفاق را در آن فاجعه اي براي بخشي از جهان عنوان كرده اند.

اين نكته نيز بايد يادآوري گردد كه چندي پيش كابينه رژيم صهيونيستي تصويب كرد كه در اطراف نيروگاه هسته اي و در بين ساكنان ديمونا قرصهاي ضد تشعشع توزيع شود كه در مدارس و درمانگاهها امكان دستيابي به اين قرصها براحتي عملي شود .

 اين مساله حكايت از آن دارد كه مقامات اين رژيم از خطرناك بودن اين تاسيسات به لحاظ ايمني كاملاً آگاه بوده اند .

 

کد خبر 173082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha