پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۰۹

یادواره شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی گچساران برگزار شد

یادواره شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی گچساران برگزار شد

گچساران - خبرگزاری مهر: یادواره شهدای گمنام با حضور مسئولان این شهر و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه آزاد واحد گچساران پیش از ظهر سه شنبه در این آیین با اشاره به جایگاه شهادت در جامعه اسلامی گفت: امروز انقلاب ما انقلاب شهیدان و جوانان بوده وشهیدان انقلاب اسلامی در حافظه تاریخی ملت ایران برای همیشه به عنوان میراثی ماندگار باقی می ماند.

دکتر آرمین محمودی با تاکید بر دلاورمردیهای فرماندهان جوان هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: شهیدان و ایثارگران دفاع مقدس با تدابیرهوشمندانه رهبر کبیرانقلاب دربرابر ارتش عراق که به پیشرفته ترین سلاح ها تجهیز شده بود، ایستادگی کردند و اجازه ندادند یک واجب از خاک مقدس ایران اسلامی در اشغال دشمن قرار گیرد.

وی با اشاره حمایت های استکبار جهانی از ارتش عراق، افزود: روی دیگرجنگ تحمیلی علیه ملت ایران تمامی غرب وشرق ودست نشانده های آنها بودند که تمام سلاح های مدرن روز را به ارتش عراق هدیه می کردند تا انقلاب اسلامی را از بین ببرند.

رئیس دانشگاه آزاد واحد گچساران بیان داشت: در ایران اسلامی مردمانی راست قامت جنگ را اداره کردند وبا دستانی خالی اندیشه آسمانی را به یادگار گذاشتند.

محمودی، پیشرفتهای جوانان ایرانی را در عرصه های مختلف غبر قابل تصور دانست و گفت: دانشمندان جوان دانشگاهی در تداوم راه انقلاب اسلامی ودر سایه زعامت مقام معظم رهبری در عرصه علمی، پژوهشی، دفاعی، اقتصادی، نظامی وسیاسی به پیشرفت هایی دست یافته اند که حیرت جهانیان را برانگیخته است.

وی تصریح کرد: تحریم ها، تهدیدها و فشارها، تنها عزت وسرافرازی ملت ما را در پی داشته ودشمنان در شناخت مباحث نظری انقلاب اسلامی دچار اشتباه شده اند واین مفهوم را خوب درک نکرده اند.

محمودی نقش جامعه دانشگاهی را در مقابله با تحریمها با اهمیت دانست و گفت: دانشگاهیان با اتکا به نفس می توانند زمینه بی نیازی کشور را به بسیاری از تجهیزات و فناوری های وارداتی فراهم کنند.

وی بیان کرد: همه باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی از هیچ تلاشی فروگذاری نکنیم.

کد خبر 1732334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha