محمد نوروزیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اینکه نهمین جشنواره تئاتر بسیج استان سمنان جهت استفاده از توانمندی و ظرفیت های شاهرود در زمینه تئاتر برگزار شد، افزود: در همین راستا جشنواره ادبیات داستانی شهریور ماه در گرمسار برگزار شد و جشنواره هنرهای تجسمی نیز اواخر آذر در سمنان برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: فراخوان نهمین جشنواره تئاتر تیر ماه انجام شد و در مهلت تعیین شده 30 متن نمایشی و 28 اثر خیابانی و صحنه ای به دست دبیرخانه جشنواره رسید.
7 کار صحنه ای و یک کار خیابانی در جشنواره تئاتر شاهرود
نوروزیان تصریح کرد: بعد از بازبینی آثار توسط داوران و ناظران جشنواره هفت کار صحنه ای و یک کار خیابانی انتخاب و به مرحله استانی راه پیدا کردند.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان سمنان عنوان کرد: از هفت اثر راه یافته به مرحله استانی سه اثر از شاهرود، سه اثر از سمنان و یک اثر از گرمسار است.
وی با اشاره به این که یک کار صحنه ای و یک کار خیابانی که شرایط حضور در مسابقات کشوری را داشته باشند انتخاب و به دبیرخانه مرکزی معرفی خواهند شد ابراز امیدواری کرد همانند دو سال گذشته که در جشنواره تبریز برگزار و استان سمنان حائز مقام خوبی شد امسال نیز با دست پر از مسابقات کشوری باز گردیم.
تمایل به استفاده از توانمندی ها و تجربیات اساتید کشوری در جشنواره
نوروزیان در پاسخ به این سوال که چرا برخلاف اعلام قبلی جهانگیر الماسی در افتتاحیه جشنواره حضور نداشت اظهار داشت: تیم اجرایی جشنواره این تمایل را داشتند که از توانمندی ها و تجربیات اساتید کشوری در این جشنواره استفاده کنیم و به همین دلیل از بزرگانی دعوت شد که از این میان الماسی دعوت ما را پذیرفت.
الماسی بدلایل شخصی از حضور در جشنواره تئاتر شاهرود بازماند
مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان سمنان در ادامه تاکید کرد: الماسی بدلایل شخصی و سفر کاری پیش بینی نشده از حضور در جشنواره تئاتر بسیج استان سمنان بازماند.
وی در پایان ابراز داشت: "علی اکبر درستی" دبیر شورای تخصصی تئاتر بسیج کشور از تهران، "سید حسین بیطرف" مدرس تئاتر از شاهرود و "خسرو بهآیین" مدرس بازیگری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان داوری نهمین جشنواره تئاتر بسیج استان سمنان را بر عهده دارند.
نظر شما